De allerleukste creatieve workshops bij Simpel & Puur.

Bij Simpel & Puur kun je terecht voor alles wat zelf te maken is. Je kan het zo gek niet noemen! Samen op een creatieve manier aan de slag om dat ene leuke wandbord, die stoere lamp of dat gave kussen te maken. Het kan allemaal bij Simpel en Puur. Van thema workshop tot workshop op maat en van vrijgezellenfeest tot babyshower, niets is te gek en het kan dan ook allemaal geregeld worden! Met lunch, high tea of high wine als extra optie. Koffie, thee, fris en een iets lekkers zit standaard bij iedere workshop inbegrepen. Een gezellige beleving voor iedereen die graag creatief aan de slag wil gaan. De workshops van Simpel & Puur sluiten aan bij jou wensen en mogelijkheden. Vrijwel op iedere avond en in het weekend is er een workshop te boeken. Dit natuurlijk wel in overleg! Dit maakt Simpel & Puur zo speciaal. Extra flexibel, workshops op locatie, je bepaalt zelf wat je maakt, interactief, gezellig en ook voor op feestjes te reserveren!

In ons atelier aan huis worden de workshops gegeven. Herelsestraat 52 te Heerle (NB tussen Roosendaal & Bergen op Zoom). Hierbij geldt een maximaal aantal personen van 10. Ook is het mogelijk een workshop op locatie door heel Brabant te boeken. Het aantal personen maakt dan voor ons niet uit!

Workshops:

√ thema workshops
√ inloop workshops
√ tiener workshops
√ kinderfeestjes
√ workshop verftechnieken
√ moeder & kind workshops
√ creatieve workshops op aanvraag en op maat gemaakt (vrijgezellenfeesten, babyshower, vriendinnen uitjes enz.)
√ creatieve workshops voor grote groepen op locatie

De workshops bij Simpel & Puur worden verzorgd naar ieders wens en kunnen op maat gemaakt worden. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een opening, vrijgezellenfeest, vriendinnen dag of babyshower, het kan allemaal en je bepaalt zelf wat we gaan maken. Kom je liever alleen, met een vriendin of je zussen een workshop volgen? Dat kan natuurlijk ook gewoon!!!

Zin in een workshop bij Simpel & Puur?

Vul onderstaand contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op. Ook voor meer informatie over de verschillende workshops kun je het contactformulier gebruiken. Een mailtje sturen mag natuurlijk ook altijd info@simpelenpuur.nl

Kijk snel bij de verschillende workshops om een beter beeld te krijgen bij hetgeen Simpel en Puur je te bieden heeft. Wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel om heerlijk creatief aan de slag te gaan!