Wekelijkse update (8) Workshops & Schuur

Trots! Dat is het juist woord. Deze blog gaat daarover. Trots op hoe het op dit moment allemaal gaat, trots op de schuur en het resultaat dat we daarmee bereikt hebben en vooral heel erg trots op mijn vriend! We hebben met z’n allen kei hard gewerkt om de schuur klaar te krijgen. Volgende week starten de eerste workshops. We hebben het gehaald. Het klinkt nu misschien allemaal heel zwaar hoe ik het nu breng, maar dat was het absoluut niet. Naja….op sommige moment denk je wel eens: heb ik de juiste keuze gemaakt, krijgen we het wel op tijd klaar, had ik niet nog moeten blijven werken naast mijn eigen bedrijfje en doen we het wel goed op deze manier? Maar wat hebben we veel geleerd en wat is het allemaal super leuk om te doen! Niets om zwaar over te denken, maar vooral heel erg veel van genieten. Ons huisje raakt beetje bij beetje steeds meer af. Af??? Ja, voor zover het af is. Telkens veranderd er wel weer iets, omdat ik het gewoon leuk vind om bezig te blijven. Anders wordt het ook allemaal zo saai toch?

Wat ben ik ontzettend blij met het resultaat van de schuur. Afgelopen week is er zoveel veranderd! Ik wil het jullie allemaal laten zien, maar het is erg moeilijk alles zo goed mogelijk op beeld te krijgen. Wil je de schuur graag een keertje in het echt zien? Dan kom je toch gewoon een kijkje nemen!!! Iedereen is welkom. Ik kan je dan meer vertellen over wie ik ben en wat ik doe, maar wat ik vooral heel belangrijk vind is een gezellig praatje. Mensen leren kennen en mijn enthousiasme proberen over te brengen. Niets moet en iedereen is welkom. Zin in een workshop? Dan kan ik je daar meer over vertellen. Wil je graag alleen komen kijken, omdat je mijn blogs leest en mij op Facebook veel voorbij ziet komen? Ook prima! Het is niet alleen moeilijk om alles op beeld vast te leggen en te laten overkomen hoe het ook daadwerkelijk is, maar ook het beschrijven van de workshops vind ik erg lastig. Beschrijf ik het wel goed genoeg, komt het goed over en begrijpt iedereen wat ik precies bedoel. Een oud collegaatje kwam op visite. Gezellig bij geklets onder het genot van een lekker bakje thee. Zij vroeg mij naar de inloopworkshops en ik heb haar dit zo goed als mogelijk proberen uit te leggen. Wat ontzettend leuk! Was haar reactie. ‘Dus als ik ergens iets zie dat ik graag wil maken, dan kan ik dat gewoon bij jou maken’ Precies! Wanneer je maar wil. Komt dinsdagavond niet uit, dan kom je toch donderdag. Wel graag even in overleg haha…. Een erg leuke en spontane reactie van mijn oud collegaatje.

De wekelijkse update over de schuur zal na deze blog eindigen. Op dit moment ben ik druk bezig met het denken over wie ik ben, wat ik wil bereiken met mijn blogs en waar ik vrolijk van word om over te schrijven. Ik las laatst een blog van Suzanne de Jong (www.ensuus.nl). Een blogger die ik veel volg. Haar blogs inspireren mij en haar manier van schrijven vind ik erg leuk. Ik ken haar via Eigen Huis en Tuin. Daar kwam Suus voorbij al gast blogger en maakte zij samen met de presentatrice een super gave klok ( de klok die je bij mij kan maken tijdens de inloopworkshops). Ik was meteen weg van haar. In haar blog op 16 maart vraagt Suus zichzelf af waarin zij zich onderscheid. Een belangrijk vraag voor een blogger. Je wil graag uniek zijn en ervoor zorgen dat mensen je blogs lezen, omdat ze anders zijn dan anderen. Wat vind je zelf leuk om te lezen? Maar wat vind een ander ook leuk om te lezen? Met deze vragen ben ik op dit moment erg bezig. Ik hoop jullie hier snel meer duidelijkheid over te kunnen geven, zodat jullie weten wie ik ben en wat ik graag doe.

Nu ik mijn laatste blog schrijf over de schuur is het belangrijk mezelf op het volgende te gaan richten. Ik weet van mezelf dat ik het erg leuk vind om te schrijven over DIY projecten en unieke vondsten voor je interieur. Daar ga ik dan ook zeker mee verder. Meer gaan bloggen is een doel. Nu de schuur beetje bij beetje meer ingericht wordt is het makkelijker om meer te gaan bloggen. Dingen die ik zelf maak voor in de schuur, het verder inrichten en de verschillende workshops zullen dan ook geregeld in mijn blogs voorbij komen. Maar ik wil meer! Meer uitdaging en vooral erg veel leuke blogs gaan schrijven…….Met daarnaast natuurlijk mijn webshop waar ik ook erg trots op ben. Alles moet bij gehouden worden. Druk druk druk…..

Geniet van de foto’s die ik gemaakt heb van de schuur op dit moment. Vanaf nu geen blog meer over de schuur in het algemeen, maar vooral van individuele projectjes. Ik hoop dat ik jullie ook in mijn volgende blogs blijf inspireren en kan laten zien dat dingen zelf maken zo ontzettend leuk kan zijn! Combineren, mixen en vooral durven!!!