SIMPEL & PUUR | Koningsdag in de schuur….

Omdat het met koningsdag geen goed weer zou worden, had ik de dag ervoor besloten niet op de braderie te gaan staan in Roosendaal. Ik had daar een kraam gereserveerd om mijn webshop en workshops te promoten. De braderie in Roosendaal is met koningsdag altijd erg gezellig en druk. Een goede dag om mezelf te laten zien en aan mensen te vertellen wat ik precies doe. Door het slechte weer vond ik het erg zonde van mijn spullen om op de braderie te gaan staan. Wie gaat er nu door weer en wind naar een braderie??? IK NIET!

Daarom kreeg ik de dag voor koningsdag ineens een super goed plan (vond ik zelf tenminste haha…)! Waarom gooi ik de schuur niet open, zodat mensen een kijkje kunnen komen nemen??? Een top plan, al zeg ik het zelf. Zo gezegd zo gedaan. Een poster in elkaar ‘geflanst’ om op te hangen in de supermarkt, de schuur gepoetst en de laatste dingetjes opgehangen en klaargezet. Een drukke dag, maar hoe leuk is het om mensen te ontvangen in onze eigen schuur. Ik was er erg enthousiast over. Lekker warm bij het kacheltje en niet te vergeten DROOG!!!

Na een super gezellige koningsnacht gehad te hebben, gooide ik de deuren van de schuur open en zette ik een bord aan straat met de nodige informatie. Natuurlijk heb ik wel verschillende keren gedacht: zou er iemand komen? Had ik hier goed aan gedaan en had ik niet toch op de braderie moeten gaan staan?

Achteraf blijkt het een goede beslissing te zijn geweest. Familie, vrienden, kennissen en onbekende, ze zijn allemaal een kijkje komen nemen. Een gezellige drukke middag in de schuur en ik heb ervan genoten! Zoveel gezellige, leuke mensen die een kijkje kwamen nemen. Echt onwijs leuk! Mensen hebben kunnen zien wat ik precies in de schuur doe, welke workshops er komen gaan en welke artikelen er in mijn webshop te koop zijn. Mensen willen het vaak met eigen ogen zien en dit was de kans om dat een keertje te regelen. Ik heb zoveel leuke reacties mogen ontvangen. Wat een positiviteit allemaal. Genoeg motivatie om weer vrolijk verder te gaan. Het is ook zo leuk allemaal!!! Elke dag is weer een feestje vol met creativiteit……