SIMPEL & PUUR | Allerlievelings……..

Voor Simpel & Puur werk ik graag samen met creatieve inspirerende & enthousiaste mensen. Zo kreeg ik een tijdje geleden een mailtje van twee leuke meiden Laura & Nanette. Beste vriendinnen met beide een creatieve achtergrond en een passie voor ontwerpen, styling en mooie spullen. Ik werd direct enthousiast na het lezen van de mail! Laura & Nanette zijn de ontwerpers van Allerlievelings. Naast het bedenken, ontwerpen, maken en fotograferen van de producten, hebben ze ook de huisstijl, de verpakkingen en de website van Allerlievelings zelf ontworpen en ontwikkeld.  Hoe stoer is dat!

De Allerlievelings producten kenmerken zich door de grafische vormen en illustraties. Dit past perfect bij de webshop van Simpel & Puur. De collectie van Allerlievelings wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe ontwerpen en producten. Interieur accessoires, sieraden, papierwaren en free printables, dat is waar deze twee vriendinnen zich mee bezig houden.

Vanaf vandaag zijn de armbandjes van dit waanzinnig toffe merk te koop in de webshop van Simpel & Puur. Ik werd er meteen verliefd op. De armbandjes zijn een eigen ontwerp van Laura & Nanette. Zij hebben de armbandjes ook nog eens zelf gemaakt en dat maakt het merk Allerlievelings zo leuk! De webshop wil ik beetje bij beetje verder gaan uitbreiden. De collectie van Allerlievelings is de perfecte aanvulling om weer een stapje verder te gaan!!!