Handletteren

Tijdens de workshop Handlettering leer je de basics van Handlettering. Je leert hoe je met hulplijnen een mooie compositie maakt en ga je aan de slag met een zelfgekozen quote. Handletteren, ook wel modern kalligraferen genoemd is op dit moment helemaal hot! Sierlijke letters, maar ook strak en modern wisselen elkaar af. Een vrolijke tekst die je zelf op papier (of uiteindelijk op bijvoorbeeld een muur) zet en helemaal door jouzelf is gekozen. Hoe leuk is dat !!! Je hoeft geen vaste hand te hebben om handletteren te leren.
Aan het einde van de workshop hebben sommige deelnemers hun A4 poster al helemaal klaar, terwijl anderen hem thuis nog verder afmaken. De workshop gaat vooral om het leren van basistechnieken en trucjes waarmee je zelf kan gaan oefenen.

Maak de mooiste teksten en inspirerende quotes op de producten in dit DIY-pakket en die je tijdens de workshop krijgt uitgereikt. Het pakket zit vol met fijne papierwaren (notitieboekje, zakjes, kaarten, enveloppen, labels, stickers etc.) en de basis benodigdheden voor het tekenen. Schrijf een lief kaartje aan een vriendin, maak een mini-poster voor aan de muur of geef een persoonlijke boodschap aan een cadeau. De instructies die je tijdens de workshop bij Simpel & Puur krijgt laten de basis van het handletteren zien.

De workshop handlettering is inclusief het DIY-Pakket Handlettering van IMAKIN.

Duur:
De workshop duurt  +/- 2,5 uur.

Kosten:
€ 29.95  Incl. koffie, thee, fris en iets lekkers.

Dagen & tijden:
Simpel & Puur start met de workshop handlettering na de zomervakantie:

-maandag 5 september 19:00- 21:30
-dinsdag 13 september: 19:00 – 21:30
-maandag 19 september: 19:00-21:30
-dinsdag 27 september: 19:00 – 21:30

Wil je graag deelnemen aan de workshop, maar komen de date je niet goed uit? Stuur een mail naar info@simpelenpuur.nl, zodat we samen naar een andere datum kunnen kijken.

Inschrijven voor de workshop woonslingers  maken doe je door een mail te sturen naar info@simpelenpuur.nl. Geef je naam door en met hoeveel mensen je wenst deel te nemen. Je ontvang een mail ter bevestiging van de workshop.