Kerstworkshop (2) : Kerstlijst met lichtjes 

Het is weer bijna kerst. Tijd voor twee leuke kerstworkshops bij Simpel & Puur. Eén van de kerstworkshops is de kerstlijst met lichtjes.

Je gaat aan de slag met een ‘basislijst’. De lijst geef je een eigen gekozen kleurtje. Of dit nu grijs, groen, zwart of wit is, dat bepaal je helemaal zelf. Zo kan iedereen de kerstlijst passend voor in huis maken. Genoeg kleurtjes om uit te kiezen. Je schildert de lijst in je gekozen kleur, waarna je de lijst ook geheel naar eigen smaak gaat ‘pimpen’. Wij zorgen voor genoeg materialen om je boom aan te kleden. Touw, houten hangers, kerstballen, kerst figuurtjes, kersttakjes en lichtjes, alles ligt  voor je klaar. De kerstballen of kersthangers  liever een ander kleurtje? Dan verven we die toch ook gelijk mee! Zo maak je de kerstlijst helemaal naar eigen smaak.

Je kan de kerstlijst ophangen aan de muur, voor het raam zetten of een leuk plekje geven op een dressoier/tafel. Een leuke kerstcreatie in je interieur!

Duur
De workshop duurt +/- 2,5 – 3 uur.

Kosten:
€34,95 Incl.. koffie/thee en iets lekkers.

Data:
– 30 november: 19:00 uur
– 2 december : 09:30 uur | 13:30 uur (een ochtend en een middag groep
– 4 december: 19:00 uur
– 7 december: 19:00 uur
– 12 december: 19: 00 uur
– 16 december : 13:30 uur
– 18 december: 19:00 uur

  • Komt één van bovenstaande data je niet gelegen? Stuur even een mailtje en we kijken samen of er eventueel nog andere opties mogelijk zijn.

Locatie:
Simpel & Puur | Herelsestraat 52 | 4726 AE Heerle

Inschrijven:
Jezelf opgeven voor de kerstlijst workshop met lichtjes doe je door een mailtje te sturen naar info@simpelenpuur.nl . Geef je naam en met hoeveel personen je de workshop wilt volgen door, dan ontvang je via de mail een reactie ter bevestiging van de workshop.

*Workshop annuleren? Dit graag telefonisch of via de mail 3 dagen voor aanvang van de workshop doorgeven. Mocht u de workshop korter dan 3 dagen voor aanvang annuleren, dan zijn wij genoodzaakt 35% van het totaalbedrag in rekening te brengen.

  • Deelnemen aan een workshop bij Simpel & Puur is geheel op eigen risico.