Workshop dromenvanger maken

Vind jij dromenvangers ook zo mooi en heb je altijd al willen weten hoe je ze zelf maakt? Kom dan gezellig naar ons atelier en ga aan de slag met je eigen dromenvanger. Keuze genoeg uit verschillende materialen: veertjes, touw, kralen, lint, jutte en nog veel meer! alles ligt voor je klaar. Dat wordt nog moeilijk kiezen! Maak de dromenvanger die bij jou past. Een grote dromenvanger of toch liever twee kleintjes? Dat bepaald je helemaal zelf.

Er is keuze uit drie verschillende maten:
– Twee kleine dromenvangers
– Een dromenvanger met diameter 50 / 60 cm
– Een dromenvanger met diameter 70 cm / 80 cm

Kosten?

-Twee kleine dromenvangers: 27,95 euro (maatje S en M )
– Dromenvanger met diameter 50/60 cm 28,95 euro (maatje L )
– Dromenvanger met diameter 70/80 cm 29,95 euro (maatje XL)

 Duur?
De workshop macramé kussen duurt +/- 2,5 uur.

Data?
4 juli 19:00 uur
24 augustus 19:00 uur 

Deze workshop wordt alleen gegeven op de door ons geplande data. Dit omdat bij deze workshop een bepaalde techniek hoort die gezamenlijk wordt uitgelegd en daardoor lastig te combineren is met onze overige workshops. Wil je deze workshop met een groep volgen, dan is dat zeker mogelijk. Stuur een mailtje naar info@simpelenpuur.nl en we plannen samen een datum voor deze workshop in. Deze workshop is wel te combineren met de workshops: macramé kussenhoes en macramé plantenhangers. 

Lijkt het je leuk om deze workshop te volgen? Stuur dan een mailtje naar info@simpelenpuur.nl. Staat er geen passende datum voor je tussen. Geen probleem! Stuur een mailtje naar : info@simpelenpuur.nl en we kijken samen verder naar een passende datum.

Inschrijven?
Jezelf opgeven voor de workshop dromenvanger maken doe je door een mailtje te sturen naar: info@simpelenpuur.nl. Geef je naam door en met hoeveel personen je de workshop wilt volgen en welke datum je voorkeur heeft, dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving.

Locatie?
De workshop vindt plaats in ons atelier te Herelsestraat 52 in Heerle.

*Workshop annuleren? Dit graag telefonisch of via de mail 3 dagen voor aanvang van de workshop doorgeven. Mocht u de workshop korter dan 3 dagen voor aanvang annuleren, zijn wij genoodzaakt 35% van het totaalbedrag in rekening te brengen.

*Deelnemen aan een workshop bij Simpel & Puur is geheel op eigen risico.