Workshop Bullet Journal 

 

Tegenwoordig heeft iedereen een druk leven. Een overzicht zou fijn zijn. In elk geval een beetje. Dus je hebt een planner, agenda, handige boekjes, memo’s, apps, lijstjes, lijstjes en nog meer lijstjes. Gevolg? Nog meer chaos in je hoofd! Laten we dit samen eens op een creatieve manier aanpakken! Kom naar de workshop Bullet Journal bij Simpel & Puur en leer alles over het maken van je eigen Bullet Journal.

Bullet Journal is helemaal HOT en vooral ook echt heel leuk om te doen. Wil je leren hoe een Bullet Journal in elkaar zit en hoe je hier zelf een start mee kan maken? Kom gezellig langs in ons atelier en schrijf je in! Ook een perfecte manier om je werk en privé zo goed mogelijk te bundelen, efficient in te zetten en een goed overzicht te houden.

In deze workshop leer je:

 • Hoe je een bullet journal opzet dat precies past bij jou
 • Hoe het maken van een takenlijst en planning voor ontspanning kan zorgen door er creatief mee aan de slag te gaan
 • Eenvoudige handlettertechnieken
 • Eenvoudige doodles te tekenenc

Wat kun je tijdens de workshop verwachten? 

 • Inspiratie, tips en tricks + handleiding die je zeker ook mee naar huis mag nemen.
 • Handvatten om jouw persoonlijke prioriteiten in originele vormen te gieten
 • Een eigen toolkit om mee aan de slag te gaan + schriftje om in te oefenen
 • Koffie, thee en iets lekkers.

De workshop is excl. Bullet Journal. Deze mag je zelf meenemen als je deze al hebt. Heb je nog geen Bullet Journa, dan kun je zeker met het schrift aan de slag die je tijdens de workshop van ons ontvangt. Ook is het mogelijk een Bullet Journal bij Simpel & Puur aan te schaffen.

Je gaat naar huis met:

 • Een goed begin van je bullet journal
 • Heel veel inspiratie om mee aan de slag te gaan.
 • Een nieuwe hobby
 • Een leeg hoofd en een georganiseerd leven!
 • Toolkit en handleiding om thuis verder mee aan de slag te gaan.

Kosten

€ 32,95 incl. koffie / thee / iets lekkers & DIY pakket

Duur

De workshop Bullet Journal duurt +/- 2,5 tot 3 uur.

Data

 • 25 februari 19:00

  Staat er geen geschikte datum tussen? Of wens je graag meer informatie over deze workshop te ontvangen? Stuur een mail naar info@simpelenpuur.nl

 

Inschrijven

Jezelf opgeven voor de workshop Bullet Journal doe je door een mailtje te sturen naar: info@simpelenpuur.nl. Geef je naam door en met hoeveel personen je de workshop wilt volgen en welke datum je voorkeur heeft, dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving.

Locatie

De workshop vindt plaats in onze winkel te Hoogerheide: Raadhuisstraat 71A. Gratis parkeren voor de deur!

 

 • Workshop annuleren? Dit graag telefonisch of via de mail 3 dagen voor aanvang van de workshop doorgeven. Mocht u de workshop korter dan 3 dagen voor aanvang annuleren, zijn wij genoodzaakt 35% van het totaalbedrag in rekening brengen.
 • Deelnemen aan een workshop bij Simpel & Puur is geheel op eigen risico. 

Agenda workshops

<< mei 2019 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Uitleg agenda

Onze agenda geeft je een totaaloverzicht van alle ingeplande workshops van Simpel & Puur. Door op de oranje data te klikken zie je welke workshop er op die datum is ingepland.

Let op: bij gereserveerde workshops is het niet mogelijk om je in te schrijven, bij overige workshops uiteraard wel (zie omschrijving bij de betreffende datum).

Heb je vragen over een datum of workshop of wil je je graag inschrijven voor een workshop? Stuur een mailtje naar info@simpelenpuur.nl

Wil je graag op een andere datum een workshop volgen? Vrijwel op iedere avond en in het weekend is er een workshop in te plannen. Stuur een mailtje naar info@simpelenpuur.nl en we kijken samen naar een passende datum. We plannen dan samen de workshop op een datum in die goed bij jou/jullie en ons uitkomt.

Aanmeldformulier workshops

Jezelf opgeven voor deze workshop doe je door onderstaand aanmeldformulier in te vullen en te verzenden. Geef je naam door en met hoeveel personen je de workshop wilt volgen en welke datum je voorkeur heeft. Je ontvangt van ons een e-mail met reactie terug ter bevestiging van je inschrijving.