Klok rond met riemen 

 

De ronde klok met riemen is weer terug! Door de vele leuke reacties op de klok hebben we besloten de klok weer aan ons rijtje met thema workshops toe te voegen.

Hoe leuk is het om een klok huis te hebben hangen die je helemaal zelf hebt gemaakt?! Dit keer met verbeterd uurwerk!

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met een ronde multiplex plaat waar je de klok van gaat maken. Wij hebben alvast wat voorwerk voor je gedaan. Je gaat gelijk aan de slag met een ronde plaat. Kies de kleur die bij je past en ga aan de slag. Genoeg kleuren om uit te kiezen! Ook de riemen en wijzers van de klok hebben wij allemaal voor je klaar liggen: rechte wijzers, wijzers met pijl, bruin of zwarte riem…..Zo maak je de kleur geheel naar eigen smaak en perfect in jouw interieur.

Kosten

€ 38,95 euro incl. koffie, thee en iets lekkers.

Duur

De workshop klok maken duurt +/- 2,5 uur.

Data

Lijkt het je/jullie leuk om deze workshop te volgen?
Op dit moment kun je jezelf aanmelden voor deze workshop op de volgende data: zie de workshop agenda rechts van deze pagina. Op alle oranje data staat een workshop gepland. Klik op de datum en zie welke workshop er gepland staat.

Staat er geen geschikte datum in onze agenda? Of heb je vragen over deze workshop?  Wij staan open voor alle aanvragen. Stuur een mailtje naar info@simpelenpuur.nl  en we kijken samen naar een passende datum. Deze workshop is overigens prima te combineren met andere workshops.

Inschrijven

Jezelf opgeven voor de workshop klok rond met riemen doe je door een mailtje te sturen naar: info@simpelenpuur.nl. Geef je naam door en met hoeveel personen je de workshop wilt volgen en welke datum je voorkeur heeft, dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving.

Locatie

De workshop vindt plaats in onze winkel te Hoogerheide: Raadhuisstraat 71A. Gratis parkeren voor onze winkel..

 

  • Workshop annuleren? Dit graag telefonisch of via de mail 3 dagen voor aanvang van de workshop doorgeven. Mocht u de workshop korter dan 3 dagen voor aanvang annuleren, zijn wij genoodzaakt 35% van het totaalbedrag in rekening te brengen.
  • Deelnemen aan een workshop bij Simpel & Puur is geheel op eigen risico.

Agenda workshops

<< mei 2019 >>
mdwdvzz
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Uitleg agenda

Onze agenda geeft je een totaaloverzicht van alle ingeplande workshops van Simpel & Puur. Door op de oranje data te klikken zie je welke workshop er op die datum is ingepland.

Let op: bij gereserveerde workshops is het niet mogelijk om je in te schrijven, bij overige workshops uiteraard wel (zie omschrijving bij de betreffende datum).

Heb je vragen over een datum of workshop of wil je je graag inschrijven voor een workshop? Stuur een mailtje naar info@simpelenpuur.nl

Wil je graag op een andere datum een workshop volgen? Vrijwel op iedere avond en in het weekend is er een workshop in te plannen. Stuur een mailtje naar info@simpelenpuur.nl en we kijken samen naar een passende datum. We plannen dan samen de workshop op een datum in die goed bij jou/jullie en ons uitkomt.

Aanmeldformulier workshops

Jezelf opgeven voor deze workshop doe je door onderstaand aanmeldformulier in te vullen en te verzenden. Geef je naam door en met hoeveel personen je de workshop wilt volgen en welke datum je voorkeur heeft. Je ontvangt van ons een e-mail met reactie terug ter bevestiging van je inschrijving.