Babyshower bij Simpel & Puur 

Samen met vriendinnen, zussen en (schoon) moeders een creatieve babyshower organiseren? Kom naar het atelier van Simpel & Puur en ga aan de slag met één van de twee babyshower pakketen. Wel een creatieve workshop voor een babyshower organiseren, maar liever met één van onze thema workshops aan de slag. Dat kan natuurlijk ook.

Babyshower pakketten:
– Paperbag vol met leuke cadeautjes
– Houten tuinwijzer op wielen en een wandplankje voor iedereen.

BABYSHOWER PAKKET 1: Paperbag vol met leuke cadeautjes:
Samen met vriendinnen, zussen en (schoon)moeders maak je leuke cadeautjes voor de aanstaande moeder en baby. Met alle zelfgemaakte cadeaus vullen we de zelf gepimpte paperbag. Iedereen gaat aan de slag met een rompertje en slab. Zodra iedereen hiermee klaar is gaan we in groepjes aan de slag met de overige cadeautjes: paperbag, geboorte tegeltje, kralenhangers met poster/kaart, hydrofiele luier, mutsje, kussen en slinger. Zo wordt de paperbag goed gevuld!

De afbeeldingen / teksten die op de cadeautjes komen te staan, bepalen jullie helemaal zelf. We gaan aan de slag met textielstiften, textielverf, sjablonen en nog veel meer materialen. Het pakket dat wij hebben gemaakt als voorbeeld voor deze workshop is in zwart/wit stijl. Liever meer kleur? Dat is natuurlijk ook zeker mogelijk. Er zijn genoeg mogelijkheden.

Programma:
De workshop begint met een kopje koffie, thee en iets lekkers. Alles in het thema van de babyshower. Weten jullie al wat het gaat worden? Wij horen dit graag voor de babyshower, zodat wij de hapjes die tijdens de workshop geserveerd worden in de kleur van het geslacht kunnen maken. Daarna zullen we beginnen met de workshop. Na een korte uitleg en demonstraties per cadeautje gaan jullie aan de slag. Alle cadeautjes vormen één geheel door in dezelfde stijl te blijven die van te voren wordt besproken.

 

 

BABYSHOWER PAKKET 2:  Houten tuinwijzer op wielen en een wandplankje voor iedereen
Samen met vriendinnen, zussen en (schoon)moeders maak je één grote tuinwijzer. De woorden die op de tuinwijzer komen te staan bepalen jullie helemaal zelf. Wij hebben voor deze workshop een voorbeeld gemaakt. Zoals je kan zien hebben wij twee bordjes open gelaten. Hier kan door de aanstaande moeder/ vader zelf de naam en geboorte datum op gezet worden.

Naast de tuinwijzer gaat iedereen ook individueel met een eigen wandbordje aan de slag. Zo maak je iets voor de aanstaande moederen, maar heb je zelf ook een leuk aandenken aan deze gezellige creatieve dag.

De afbeeldingen / teksten die op de cadeautjes komen te staan, bepalen jullie helemaal zelf. We gaan aan de slag met houten bordjes, verf, sjablonen en nog veel meer materialen. Het pakket dat wij hebben gemaakt als voorbeeld voor deze workshop is vrij neutraal. Liever meer kleur? Dat is natuurlijk ook zeker mogelijk. Er zijn genoeg mogelijkheden.

Programma: 
De workshop begint met een kopje koffie, thee en iets lekkers. Alles in het thema van de babyshower. Weten jullie al wat het gaat worden? Wij horen dit graag voor de babyshower, zodat wij de hapjes die tijdens de workshop geserveerd worden in de kleur van het geslacht kunnen maken. Daarna zullen we beginnen met de workshop. Na een korte uitleg en demonstraties gaan jullie aan de slag.

 

Duur & Kosten:
Het atelier van Simpel & Puur wordt versierd in roze en blauw of in de juiste kleur als bekend is of het een jongetje of meisje wordt. Beide workshops duren ongeveer 2,5-3 uur.

De kosten van beide workshops zijn: 26,95 euro p.p

Locatie:
Het minimaal aantal deelnemers is 6 personen. In ons atelier is er ruimte voor maximaal 10/12 personen. Als de groep groter is dan 12 personen dan kunnen we een locatie regelen om de workshop te geven (tot 20 pers). De workshops kunnen ook op een eigen gekozen locatie geregeld worden.

Atelier Simpel & Puur | Herelsestraat 52 | 4726 AE Heerle

Aanmelden:
Aanmelden voor een babyshower bij Simpel & Puur kan via e-mail: info@simpelenpuur.nl, vermeld in het e-mailbericht je naam en het gekozen pakket. Voor meer informatie of vragen mag je altijd mailen!

Babyshower op maat?
Mocht je iets anders willen dan dat wij aanbieden? Dan denken wij graag met jou mee over een leuke invulling van een creatieve babyshower.

NIEUWS:
Houdt onze website en/of facebook en instagram in de gaten voor het laatste nieuws.

* Foto’s zijn van Simpel & Puur. Afbeeldingen die gebruikt zijn voor de workshops zijn gevonden op pinterest.