Maak waar je zelf zin in hebt!

Wil je een avond per week creatief aan de slag, maar heb je daar zelf thuis de ruimte of benodigdheden niet voor of weet je niet hoe je moet beginnen en wil je graag wat hulp bij je project? Kom dan gezellig naar de schuur van Simpel & Puur! Op verschillende data kun je vrij aan je eigen project werken. Simpel & Puur zorgt voor de benodigdheden en materialen. Stuur je idee via de mail door en alles wordt voor je geregeld, zodat je direct aan de slag kan gaan. Duurt je project twee dagen, een week of een maand? Geen probleem! Het kan zo lang in de schuur blijven staan, totdat het door jou is afgemaakt en je het vol trots mee naar huis kunt nemen. Natuurlijk kun je ook aan de slag met één van de thema workshops. Je bent vrij om te maken wat jij wil!

Het maakt niet uit waar je je idee vandaan haalt: Pinterest, Instagram, Facebook of gezien bij je vriendin thuis. Stuur een foto / afbeelding en Simpel en Puur zorgt dat jij creatief aan de slag kan gaan. Breien, timmeren, zagen, schilderen, schroeven, naaien, haken…………

De creakaart:

Bij Simpel en Puur is het mogelijk om voor de inloop workshop een creakaart te kopen voor 5 of 10 stempels. Denk je meerdere dagen nodig te hebben om je project af te maken of wil je aan verschillende projecten werken bij Simpel & Puur, dan is het mogelijk om een creakaart te kopen. In plaats van een avondje sporten kom je een heerlijk avondje creatief bezig zijn. Je bepaalt zelf hoe vaak. Kom je graag één keer per week of om de week. Geen probleem. Schrijf je in via de mail en ik weet wanneer je weer gezellig langs komt! Vol is Vol. Er geldt een maximum van 8 personen per inloop ochtend / avond.

Kosten:

*Eenmalig een project of inloopworkshop volgen:
Voor één inloop ochtend of avond (of zaterdagmiddag) waarbij je zelf bepaalt wat je maakt aan de hand van een zelf gemaakte foto of gevonden afbeelding betaal je 8.50 euro excl. materiaalkosten. De materiaalkosten worden in rekening gebracht als je project is afgerond. Het verschil per persoon wat er aan materiaal gebruikt is. Wil je graag van te voren weten wat de materiaalkosten zijn of wil je graag meer informatie? Stuur een mail naar info@simpelenpuur.nl en deze wordt zo snel als mogelijk beantwoord.

*Van plan om meer avonden in te plannen om met een eigen idee aan de slag te gaan, dan kan een creakaart handig zijn: 

  • De creakaart voor 5 keer: €40,00
  • De creakaart voor 10 keer: € 75,00

De prijzen zijn excl. materiaalkosten.

*Kies je voor een themaworkshop die door Simpel & Puur is bedacht (zie thema workshops):
Kijk voor de kosten van een thema workshop bij de verschillende workshops op de thema workshop pagina.

Inloop dagen en tijden:

De eerste volgende inloopworkshop staat gepland op 21 februari. Liever op deze avond nog geen gebruik maken van de creakaart, maar eerst een avondje een thema workshop volgen? Ook dat is mogelijk. Tijdens de inloopavond bepaal je helemaal zelf waar je mee aan de slag gaat! Je betaalt dan de prijs van de themaworkshop die je voorafgaande aan de workshop doorgemaild krijgt en die jij dus zelf uitgekozen hebt. Staat er geen geschikte data hieronder voor jou in het rijtje? Geen probleem. Stuur een mailtje en we kijken samen naar een data die ons beide uitkomt!

– 10 maart : 14:00-17:00 uur ( nog 5 plaatsen vrij)

– 11 maart: 14:00-17:00 uur (VOL)
– 17 maart: 13:30 -16:00 uur
– 28 maart  19:00: 21:30 uur (VOL)
– 20 april 19:00-21:30 uur (VOL)
– 24 april 19:00-21:30 (nog 7 plaatsen vrij)

Ik laat je hier alvast wat ideeën zien. De ideeën komen van Pinterest, Instagram, Eigen Huis en Tuin, uit de VT wonen en uit ons eigen huis. Zo krijgt je een beeld van leuke DIY projecten. Kijk zelf ook op internet, tv of in een tijdschrift voor leuke ideeën. Tijdens de inloop ochtend/avond is dit allemaal te maken! Nieuwsgierig naar de Thema workshops? Neem dan een kijkje op de pagina met deze workshops (incl. prijzen en voorbeelden).