Moeder & Kind workshops

Hoe leuk is het om met je zoon of dochter een gezellig middagje creatief bezig te zijn. Samen erop uit en thuis komen met iets dat jullie helemaal zelf gemaakt hebben. Je kunt tijdens de vrije keuze workshop voor moeder & kind zelf je eigen workshop kiezen. Ga je samen één werkstuk maken of beide iets apart? Aan jullie de keuze. Het is natuurlijk ook mogelijk om met meerdere kinderen te komen. Heb je zelf een leuk idee om iets te knutselen? Ook dat is mogelijk neem contact met ons op en dan kijken we samen of dit mogelijk is.

Geplande data

Woensdagmiddag 2 mei 2018: 13.30u – 16.00u (10 plaatsen vrij)

Graag deelnemen aan de moeder en kind workshop? Stuur een mail naar info@simpelenpuur.nl en geef aan in welke workshop jullie interesse hebben. Via de mail wordt deze workshop geheel naar wens ingevuld en besproken.

Een aantal workshops waaruit je kunt kiezen

 • Krukje pimpen
 • Jute tas pimpen
 • Wandbord maken
 • Krukje maken van een fruitkist
 • Vaas pimpen
 • Schilderij maken
 • Vogelhuisje pimpen
 • Ibiza bordje maken
 • Memobord maken
 • Kussenhoes pimpen
 • Broodplank pimpen

Wil je wat voorbeelden zien van de verschillende workshops?
Kijk dan bij de thema workshops onder het kopje creatieve workshops!

Kosten

De kosten zijn per workshop verschillend. Graag meer informatie ontvangen over de verschillende workshops en de kosten? Stuur een mail naar info@simpelenpuur.nl.

Mail voor meer informatie over de moeder & kind  workshop of voor een reservering naar info@simpelenpuur.nl

Agenda workshops

<< mrt 2019 >>
mdwdvzz
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Uitleg agenda

Onze agenda geeft je een totaaloverzicht van alle ingeplande workshops van Simpel & Puur. Door op de oranje data te klikken zie je welke workshop er op die datum is ingepland.

Let op: bij gereserveerde workshops is het niet mogelijk om je in te schrijven, bij overige workshops uiteraard wel (zie omschrijving bij de betreffende datum).

Heb je vragen over een datum of workshop of wil je je graag inschrijven voor een workshop? Stuur een mailtje naar info@simpelenpuur.nl

Wil je graag op een andere datum een workshop volgen? Vrijwel op iedere avond en in het weekend is er een workshop in te plannen. Stuur een mailtje naar info@simpelenpuur.nl en we kijken samen naar een passende datum. We plannen dan samen de workshop op een datum in die goed bij jou/jullie en ons uitkomt.

Aanmeldformulier moeder & kind workshop

Jezelf opgeven voor deze workshop doe je door onderstaand aanmeldformulier in te vullen en te verzenden. Geef je naam door en met hoeveel personen je de workshop wilt volgen en welke datum je voorkeur heeft. Je ontvangt van ons een e-mail met reactie terug ter bevestiging van je inschrijving.