Workshop Brushlettering

 

Brushletters schrijf je met een brushpen of met een penseel. Het is een speciale techniek die je door heel veel oefenen in de vingers krijgt. Tijdens de workshop krijg je een kickstart om het brushletteren onder de knie te krijgen. We gaan flink oefenen met het tekenen met brushpennen. In het atelier waar we aan de slag gaan liggen diverse soorten brushpennen voor je klaar om mee aan de slag te gaan. Je mag ze allemaal uitgebreid testen! Uiteraard lichten we de verschillende soorten toe. Op deze manier kun je zelf ervaren wat jij het prettigst vindt om mee te schrijven, maar natuurlijk ook wat jij het mooiste vind! Wees erop voorbereid: Er zijn zoveel soorten materialen om met het brushletteren aan de slag te gaan! Het eerste uur staan we stil bij het maken van de zogenaamde ‘up and down strokes’, oftewel : het maken van dikke en dunne lijnen. Echt weer even terug in de schoolbanken. We beloven je dat het niet saai zal worden!

Er zijn verschillende werkbladen waar we mee aan de slag zullen gaan om de techniek van het brushletteren onder de knie te krijgen. Het tweede deel van de workshop ga je lekker zelf aan de slag. Het geleerde kun je dan gaan toepassen in je eigen werk met alle materialen die op tafel liggen. Een spetterachtergrond of een mooi kleurverloop maken? Het kan allemaal! Denk van te voren na over een woord of korte zin waar je mee aan de slag wil gaan. Op Pinterest, Instagram, Google en Facebook zijn genoeg voorbeelden te vinden. Na de workshop mag je je eigen startpakket mee naar huis nemen. Zo kun je thuis nog lekker verder oefenen!

Kosten

€ 32,95 incl. koffie / thee / iets lekkers & DIY pakket

Duur

De workshop brushlettering duurt +/- 2,5 uur.

Data

  • Er staat op dit moment geen workshop Brushlettering ingepland.

Komt een van deze data niet gelegen? Stuur een mail naar info@simpelenpuur.nl en we kijken samen naar een andere datum voor deze workshop.

 

 

Inschrijven

Jezelf opgeven voor de workshop brushletteren doe je door een mailtje te sturen naar: info@simpelenpuur.nl. Geef je naam door en met hoeveel personen je de workshop wilt volgen en welke datum je voorkeur heeft, dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving.

Locatie

De workshop vindt plaats in ons werkatelier Plantagebaan 101, Wouwse Plantage.  

 

  • Workshop annuleren? Dit graag telefonisch of via de mail 3 dagen voor aanvang van de workshop doorgeven. Mocht u de workshop korter dan 3 dagen voor aanvang annuleren, zijn wij genoodzaakt 35% van het totaalbedrag in rekening brenge
  • Deelnemen aan een workshop bij Simpel & Puur is geheel op eigen risico.