DIERENVLOERKLEED MAKEN

Je kent ze wel die te leuke dieren kleedjes. Je ziet ze nu in heel veel woonwinkels liggen en op social media voorbij komen. Leuk om te kopen, maar nog leuke om helemaal zelf te maken!

Ga in ons atelier zelf aan de slag en maak je eigen dierenvloerkleed. Je gaat aan de slag met een recht vloerkleed, potlood en textielverf. Op die manier maak je je eigen tijgervorm. We hebben verschillende kleuren textielverf voor je klaar staan waar je het vloerkleed mee gaat bewerken. Je maakt het vloerkleed dus echt helemaal zelf!  Heb je een beetje hulp nodig? Geen probleem. Wij helpen je graag!

(bekijk meer foto’s van de workshop onderin deze pagina)

KOSTEN

€ 39,95  inclusief koffie / thee & iets lekkers.
De kosten voor de workshop mag je na de workshop contact of per pin in ons atelier betalen.

DUUR

De workshop dierenvloerkleed maken duurt +/- 3-4 uur.

DATA WORKSHOP

Lijkt het je/jullie leuk om deze workshop te volgen?
Op dit moment kun je jezelf aanmelden voor deze workshop op de volgende data: zie de workshop agenda op onze creatieve workshop pagina. Op alle oranje data staat een workshop gepland. Klik op de datum en zie welke workshop er gepland staat. Kom je er niet aan uit? Stuur ons een mailtje? Wij kijken graag met je mee naar een geschikte datum.

Staat er geen geschikte datum in onze agenda? Of heb je vragen over deze workshop?  Wij staan open voor alle aanvragen. Stuur een mailtje naar info@simpelenpuur.nl  en we kijken samen naar een passende datum.

INSCHRIJVEN

Jezelf opgeven voor de workshop dierenvloerkleed maken doe je door een mailtje te sturen naar: info@simpelenpuur.nl. Geef je naam door en met hoeveel personen je de workshop wil volgen en welke datum je voorkeur heeft, dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving.

LOCATIE

De workshop vindt plaats in ons werkatelier Plantagebaan 101, Wouwse Plantage.  

·       Workshop annuleren? Dit graag telefonisch of via de mail 3 dagen voor aanvang van de workshop doorgeven. Mocht je de workshop korter dan 3 dagen voor aanvang annuleren, zijn wij genoodzaakt 35% van het totaalbedrag in rekening te brengen.

·       Deelnemen aan een workshop bij Simpel & Puur is geheel op eigen risico.