Workshop kapstok maken

Hoe leuk is deze kapstok voor het hele gezin.  Of je gezin nu uit 3, 4 of 5 personen bestaat,  geen probleem! Je maakt de huisjes zelf op maat. Wij hebben er voor gekozen om alleen de eerste letters van de namen op de huisjes te zetten, maar mocht je het zelf leuker vinden de gehele naam erop te zetten, dan mag dat natuurlijk ook. Je maakt de kapstok geheel naar eigen wens. Zo bepaal je ook zelf welke afbeeldingen je op de kapstok wil zetten. Hierin hebben wij voor bloemetjes en takjes gekozen, maar ook hier ben je zelf geheel vrij in. Vogeltjes, hartjes of bijvoorbeeld een leuke tekst, je maakt de keuze helemaal zelf.  Wij zorgen dat alle materialen voor je klaar staan, zodat jij met de kapstok aan de slag kan gaan: verschillende kleuren verf, masking tape, haken en stiften. Alles ligt voor je klaar. 

Kosten

€ 29,95 inclusief koffie / thee & iets lekkers.

Duur

De workshop kapstok maken duurt +/- 2 tot 2,5 uur.

Data

Lijkt het je/jullie leuk om deze workshop te volgen?
Op dit moment kun je jezelf aanmelden voor deze workshop op de volgende data: zie de link naar onze workshop agenda in deze pagina. 

Staat er geen geschikte datum in onze agenda? Of heb je vragen over deze workshop?  Wij staan open voor alle aanvragen. Stuur een mailtje naar info@simpelenpuur.nl  en we kijken samen naar een passende datum. Deze workshop is overigens prima te combineren met andere workshops.

Inschrijven

Jezelf opgeven voor de workshop kapstok maken doe je door een mailtje te sturen naar: info@simpelenpuur.nl. Geef je naam door en met hoeveel personen je de workshop wilt volgen en welke datum je voorkeur heeft, dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving.

Locatie

De workshop vindt plaats in ons werkatelier Plantagebaan 101, Wouwse Plantage. 

  • Workshop annuleren? Dit graag telefonisch of via de mail 3 dagen voor aanvang van de workshop doorgeven. Mocht u de workshop korter dan 3 dagen voor aanvang annuleren, zijn wij genoodzaakt 35% van het totaalbedrag in rekening te brengen.
  • Deelnemen aan een workshop bij Simpel & Puur is geheel op eigen risico.