Klok rond met riemen 

 

De ronde klok met riemen is weer terug! Door de vele leuke reacties op de klok hebben we besloten de klok weer aan ons rijtje met thema workshops toe te voegen.

Hoe leuk is het om een klok huis te hebben hangen die je helemaal zelf hebt gemaakt?! Dit keer met verbeterd uurwerk!

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met een ronde multiplex plaat waar je de klok van gaat maken. Wij hebben alvast wat voorwerk voor je gedaan. Je gaat gelijk aan de slag met een ronde plaat. Kies de kleur die bij je past en ga aan de slag. Genoeg kleuren om uit te kiezen! Ook de riemen en wijzers van de klok hebben wij allemaal voor je klaar liggen: rechte wijzers, wijzers met pijl, bruin of zwarte riem…..Zo maak je de kleur geheel naar eigen smaak en perfect in jouw interieur.

Kosten

€ 38,95 euro incl. koffie, thee en iets lekkers.

Duur

De workshop klok maken duurt +/- 2,5 uur.

Data

Lijkt het je/jullie leuk om deze workshop te volgen?
Op dit moment kun je jezelf aanmelden voor deze workshop op de volgende data: zie de link naar de workshop agenda in deze pagina. 

Staat er geen geschikte datum in onze agenda? Of heb je vragen over deze workshop?  Wij staan open voor alle aanvragen. Stuur een mailtje naar info@simpelenpuur.nl  en we kijken samen naar een passende datum. Deze workshop is overigens prima te combineren met andere workshops.

Inschrijven

Jezelf opgeven voor de workshop klok rond met riemen doe je door een mailtje te sturen naar: info@simpelenpuur.nl. Geef je naam door en met hoeveel personen je de workshop wilt volgen en welke datum je voorkeur heeft, dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving.

Locatie

De workshop vindt plaats in ons werkatelier Plantagebaan 101, Wouwse Plantage.  

 

  • Workshop annuleren? Dit graag telefonisch of via de mail 3 dagen voor aanvang van de workshop doorgeven. Mocht u de workshop korter dan 3 dagen voor aanvang annuleren, zijn wij genoodzaakt 35% van het totaalbedrag in rekening te brengen.
  • Deelnemen aan een workshop bij Simpel & Puur is geheel op eigen risico.