Workshop kussenhoes pimpen

 

Versier een kussenhoes helemaal naar je eigen smaak tijdens de workshop kussenhoes pimpen. Een kussenhoes met stoere tekst of gekleurde afbeeldingen. Je kunt stempels gebruiken om je kussenhoes te bestempelen of een tekst uitprinten en deze met eens speciale techniek op de kussenhoes zetten. Liever de kussenhoes schilderen en daarna nog een tekst en\of afbeelding erop zetten? Ook dat is mogelijk. Na de workshop is je kussenhoes af en kun je hem direct gebruiken.

Teksten die voor deze workshops zijn gebruikt zijn gevonden via Google of Pinterest.

Kosten

€ 29,95 inclusief koffie / thee & iets lekkers.

Duur

De workshop kussenhoes pimpen duurt +/- 2,5 tot 3 uur.

Data

Lijkt het je/jullie leuk om deze workshop te volgen?
Op dit moment kun je jezelf aanmelden voor deze workshop op de volgende data: zie de link naar de workshop agenda in deze pagina.  

Staat er geen geschikte datum in onze agenda? Of heb je vragen over deze workshop?  Wij staan open voor alle aanvragen. Stuur een mailtje naar info@simpelenpuur.nl  en we kijken samen naar een passende datum. Deze workshop is overigens prima te combineren met andere workshops.

Inschrijven

Jezelf opgeven voor de workshop kussenhoes pimpen doe je door een mailtje te sturen naar: info@simpelenpuur.nl. Geef je naam door en met hoeveel personen je de workshop wilt volgen en welke datum je voorkeur heeft, dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving.

Locatie

De workshop vindt plaats in ons werkatelier Plantagebaan 101, Wouwse Plantage.  

  • Workshop annuleren? Dit graag telefonisch of via de mail 3 dagen voor aanvang van de workshop doorgeven. Mocht u de workshop korter dan 3 dagen voor aanvang annuleren, zijn wij genoodzaakt 35% van het totaalbedrag in rekening te brengen.
  • Deelnemen aan een workshop bij Simpel & Puur is geheel op eigen risico.