Workshop pot / vaas pimpen zowel voor binnen als voor buiten!

 

Pimp de pot / vaas met de leukste teksten of afbeeldingen die je van internet haalt of zelf bedenkt. Voordat je begint met schilderen bedenk je zelf de tekst en/of afbeelding. In ons atelier krijg je hier genoeg inspiratie voor, of je maakt gebruik van de kant en klare teksten die we al geprint hebben liggen. Met een speciale techniek zetten we de afbeelding of teksten op de vaas, nadat deze in je favoriete kleur geschilderd is. Liever zonder de techniek je pot / vaas pimpen en uit de losse hand aan de slag gaan? Prima! Geen probleem! Ga aan de slag met je eigen creativiteit.

Teksten die voor deze workshops zijn gebruikt zijn gevonden via Google of Pinterest.

Kosten

€ 29,95 incl. koffie / thee & iets lekkers.

Duur

De workshop vaas pimpen duurt +/- 2,5 tot 3 uur.

Data

Lijkt het je/jullie leuk om deze workshop te volgen?
Op dit moment kun je jezelf aanmelden voor deze workshop op de volgende data: zie de link naar de workshop agenda in deze pagina. 

Staat er geen geschikte datum in onze agenda? Of heb je vragen over deze workshop?  Wij staan open voor alle aanvragen. Stuur een mailtje naar info@simpelenpuur.nl  en we kijken samen naar een passende datum. Deze workshop is overigens prima te combineren met andere workshops.

Inschrijven

Jezelf opgeven voor de workshop vaas pimpen doe je door een mailtje te sturen naar: info@simpelenpuur.nl. Geef je naam door en met hoeveel personen je de workshop wilt volgen en welke datum je voorkeur heeft, dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving.

Locatie

De workshop vindt plaats in ons werkatelier Plantagebaan 101, Wouwse Plantage.  

 

  • Workshop annuleren? Dit graag telefonisch of via de mail 3 dagen voor aanvang van de workshop doorgeven. Mocht u de workshop korter dan 3 dagen voor aanvang annuleren, zijn wij genoodzaakt 35% van het totaalbedrag in rekening te brengen.
  • Deelnemen aan een workshop bij Simpel & Puur is geheel op eigen risico.