workshop TEKENING NAAR KEUZE OP HOUT

Hoe tof is deze eyecatcher voor bijvoorbeeld in je keuken of om op te hangen in je woonkamer. Wij hebben gekozen voor een afbeelding van een kreeft en het frame geschilderd in de kleur olive. Kies zelf de afbeelding die jij erop wilt zetten en de kleur voor het frame om zo jouw eyecatcher te maken.

Het frame heeft een formaat van: 40 breed en 55 hoog. De workshop begint met het schilderen van het frame. Kies de kleur die bij je best en ga aan de slag. Wij hebben het frame, nadat deze geschilderd en gedroogd is lichtjes opgeschuurd voor een stoere uitstraling. Liever een strakke uitstraling, dan ben je zeker niet verplicht om het frame te schuren!

TIP: Bedenk voorafgaande aan de workshop welke afbeelding je graag op het houten frame wilt gaan zetten. Deze workshop is best wat werk en zo kun je direct met je eigen afbeelding aan de slag. Een beetje hulp bij je keuze? Wij kijken graag met je mee. Het is niet verplicht om je afbeelding mee te nemen, maar wel handig. Het liefst uitgeprint op A3 (of verdeeld over twee keer A4)

 

KOSTEN

€ 32,95  inclusief koffie / thee & iets lekkers.
De kosten voor de workshop mag je na de workshop contact of per pin in ons atelier betalen.

DUUR

De workshop duurt +/- 2,5 uur.