Workshop wandbord met gaten

 

Hoe leuk is het om een wandbord in huis te hebben hangen die je helemaal zelf hebt gemaakt?! Tijdens deze workshop ga je aan de slag met een multiplex plaat waar je het wandbord van gaat maken. Het gehele wandbord wordt door jou zelf in elkaar gezet. Natuurlijk is het ook mogelijk om het wandbord een kleurtje te geven. Zo maak je het  helemaal passend bij je eigen interieur.

Middels gaten in de plaat worden de stokken bevestigd en op deze manier kun je je eigen indeling van het wandbord maken. Liever twee plankjes of vier? Geen probleem. Je bepaald zelf hoe jij het wandbord vorm geeft.

Kosten

€ 34,95 euro inclusief koffie, thee en iets lekkers.

Duur

De workshop klok maken duurt +/- 2,5 uur.

Data:

Lijkt het je/jullie leuk om deze workshop te volgen?
Op dit moment kun je jezelf aanmelden voor deze workshop op de volgende data: zie de link naar workshop agenda in deze pagina. 

Staat er geen geschikte datum in onze agenda? Of heb je vragen over deze workshop?  Wij staan open voor alle aanvragen. Stuur een mailtje naar info@simpelenpuur.nl  en we kijken samen naar een passende datum. Deze workshop is overigens prima te combineren met andere workshops.

 

Inschrijven

Jezelf opgeven voor de workshop wandbord met gaten doe je door een mailtje te sturen naar: info@simpelenpuur.nl. Geef je naam door en met hoeveel personen je de workshop wilt volgen en welke datum je voorkeur heeft, dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving.

Locatie

De workshop vindt plaats in ons werkatelier Plantagebaan 101, Wouwse Plantage.  

 

  • Workshop annuleren? Dit graag telefonisch of via de mail 3 dagen voor aanvang van de workshop doorgeven. Mocht u de workshop korter dan 3 dagen voor aanvang annuleren, zijn wij genoodzaakt 35% van het totaalbedrag in rekening te brengen.
  • Deelnemen aan een workshop bij Simpel & Puur is geheel op eigen risico.