Leer de techniek van schilderen met waterverf

Altijd al de techniek van aquarelleren (schilderen met waterverf) willen leren? Dan is dit je kans! De nieuwe workshop bij Simpel & Puur zorgt ervoor dat je als beginner aan de slag kan gaan en de techniek van aquarelleren onder de knie kan krijgen.

Tijdens de workshop werken we toe naar een geheel eigen werk. Het eindresultaat is een setje kaarten ( 6 stuks) incl. drie fotolijstjes (kleur naar keuze ) of kaartenhouders naar keuze ( graag vooraf keuze doorgeven) . Voordat je met de kaarten aan de slag gaat leer je eerst door middel van de technieken je gekozen afbeelding op een proefkaartje te zetten (A5). Zo kun je eerst nog even goed oefenen, voordat je met je setje kaarten aan de slag gaat. Bijna alle technieken op aquarel gebied komen in je kaarten set aan bod.

In de workshop is inbegrepen:

  • Gebruik van verf en materialen.
  • Set kaarten
  • 3 fotolijstjes of kaartenhouders naar keuze
  • Koffie of thee
  • Voldoende persoonlijke begeleiding
  • 2,5 a 3 uur durende workshop.

Tijdens de workshop aquerelleren leer je de techniek van het aquarelleren. Deze workshop is zeker bedoeld voor mensen die nog nooit geschilderd hebben. Degenen die al wat schilder-ervaring hebben kunnen tijdens de workshop nieuwe technieken leren en hun eigen techniek aanscherpen. .

(bekijk meer foto’s van de workshop onderin deze pagina)

Kosten

€ 36,95  inclusief koffie / thee & iets lekkers.
De kosten voor de workshop mag je tijdens de workshop contact of per pin in ons atelier betalen.

Duur

De workshop aquarelleren duurt +/- 2,5 tot 3 uur.

 

datum

Voor deze workshop plannen wij een vaste datum in, omdat deze niet met de andere workshops te combineren is. De techniek die bij deze workshop komt kijken vraagt om de nodige aandacht. Interesse in deze workshop en staat er geen datum gepland? Vul het inschrijfformulier in en we kijken samen naar een nieuwe datum