Workshop woonslinger maken

 

Zelf je eigen slingers maken om thuis aan de muur te hangen? Dat kan bij Simpel & Puur. Je kan kiezen uit slingers met kralen of papier. Maak je één grote slinger of meerder kleine slingertjes. Dat is geheel aan jezelf. De workshop heeft één vaste prijs, waardoor je zelf kan inschatten hoeveel slingers je graag zou willen maken. Slingers met letters, sterren, kralen, driehoekjes, alles is mogelijk. Een slinger voor de kinderkamer, slaapkamer of voor op kantoor. Gemaakt van papier, karton, stof of houten kralen. De slingers kunnen gepimpt worden met de EZtransfer, krijtverf, masking tape of sjablonen. Ga dus lekker aan de slag met je eigen creativiteit.

Kosten

€ 28,95 inclusief koffie / thee & iets lekkers.

Duur

De workshop woonslinger maken duurt +/- 2,5 tot 3 uur.

Data

Lijkt het je/jullie leuk om deze workshop te volgen?
Op dit moment kun je jezelf aanmelden voor deze workshop op de volgende data: zie de link naar de workshop agenda in deze pagina. 

Staat er geen geschikte datum in onze agenda? Of heb je vragen over deze workshop?  Wij staan open voor alle aanvragen. Stuur een mailtje naar info@simpelenpuur.nl  en we kijken samen naar een passende datum. Deze workshop is overigens prima te combineren met andere workshops.

Inschrijven

Jezelf opgeven voor de workshop woonslinger maken doe je door een mailtje te sturen naar: info@simpelenpuur.nl. Geef je naam door en met hoeveel personen je de workshop wilt volgen en welke datum je voorkeur heeft, dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving.

Locatie

De workshop vindt plaats in ons werkatelier Plantagebaan 101, Wouwse Plantage.  

 

  • Workshop annuleren? Dit graag telefonisch of via de mail 3 dagen voor aanvang van de workshop doorgeven. Mocht u de workshop korter dan 3 dagen voor aanvang annuleren, zijn wij genoodzaakt 35% van het totaalbedrag in rekening te brengen.
  • Deelnemen aan een workshop bij Simpel & Puur is geheel op eigen risico.