Woord van ijzerdraad & touw / wol 

 

Zelf je eigen woord van ijzerdraad en touw maken om thuis aan de muur te hangen? Kom gezellig naar ons atelier en ga aan de slag met het woord dat je zelf hebt uitgekozen. Wij helpen je met het uitwerken van je woord van ijzerdraad. Heb je heel het woord van ijzerdraad gemaakt, dan gaan we met touw / wol / koord aan de slag. Kies zelf de kleur en soort, zodat je het woord geheel naar eigen wens vorm geeft. Leuk voor bijv. in de keuken of in de slaapkamer. Ga lekker aan de slag met je eigen creativiteit!

Kosten

€ 28,95 inclusief koffie / thee & iets lekkers.

Duur

De workshop woonslinger maken duurt +/- 2,5 tot 3 uur.

Data

Lijkt het je/jullie leuk om deze workshop te volgen?
Op dit moment kun je jezelf aanmelden voor deze workshop op de volgende data: zie de link naar de workshop agenda in deze pagina. 

Staat er geen geschikte datum in onze agenda? Of heb je vragen over deze workshop?  Wij staan open voor alle aanvragen. Stuur een mailtje naar info@simpelenpuur.nl  en we kijken samen naar een passende datum. Deze workshop is overigens prima te combineren met andere workshops.

Inschrijven

Jezelf opgeven voor de workshop woord van ijzerdraad en touw maken doe je door een mailtje te sturen naar: info@simpelenpuur.nl. Geef je naam door en met hoeveel personen je de workshop wilt volgen en welke datum je voorkeur heeft, dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving.

Locatie

De workshop vindt plaats in ons werkatelier Plantagebaan 101, Wouwse Plantage.  

 

  • Workshop annuleren? Dit graag telefonisch of via de mail 3 dagen voor aanvang van de workshop doorgeven. Mocht u de workshop korter dan 3 dagen voor aanvang annuleren, zijn wij genoodzaakt 35% van het totaalbedrag in rekening te brengen.
  •  Deelnemen aan een workshop bij Simpel & Puur is geheel op eigen risico.