Workshop boomstam pimpen

Wat een leuke nieuwe workshop, al zeggen wij het zelf! Maak je eigen gezin. Of je gezin nu uit 4 of 5 personen bestaat, met een hond of met een kat, blond of bruin haar,  het maakt niet uit! Poppetjes en kleurtjes genoeg om met je eigen gezin aan de slag te gaan.

De foto’s onderaan deze pagina geven je een goed beeld van hoe deze workshop eruit ziet. Alle materialen incl. houten huisje zitten bij deze workshop inbegrepen.

Kosten

€ 29,95 incl. koffie / thee & iets lekkers.

Duur

De workshop maak je eigen gezin duurt +/- 2,5 tot 3 uur.

Data

Lijkt het je/jullie leuk om deze workshop te volgen?
Op dit moment kun je jezelf aanmelden voor deze workshop op de volgende data: zie de link naar onze workshop agenda in deze pagina. 

Staat er geen geschikte datum in onze agenda? Of heb je vragen over deze workshop?  Wij staan open voor alle aanvragen. Stuur een mailtje naar info@simpelenpuur.nl  en we kijken samen naar een passende datum. Deze workshop is overigens prima te combineren met andere workshops.

Inschrijven

Jezelf opgeven voor de workshop maak je eigen gezin doe je door een mailtje te sturen naar: info@simpelenpuur.nl. Geef je naam door en met hoeveel personen je de workshop wilt volgen en welke datum je voorkeur heeft, dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving.

Locatie

De workshop vindt plaats in onze winkel te Hoogerheide: Raadhuisstraat 71A. Gratis parkeren voor onze winkel.

 

  • Workshop annuleren? Dit graag telefonisch of via de mail 3 dagen voor aanvang van de workshop doorgeven. Mocht u de workshop korter dan 3 dagen voor aanvang annuleren, zijn wij genoodzaakt 35% van het totaalbedrag in rekening te brengen.
  • Deelnemen aan een workshop bij Simpel & Puur is geheel op eigen risico.