Workshop Handletteren

 

Handletteren, ook wel modern kalligraferen genoemd is op dit moment helemaal hot! Sierlijke letters, maar ook strak en modern wisselen elkaar af. Een vrolijke tekst die je zelf op papier (of uiteindelijk op bijvoorbeeld een muur) zet en helemaal door jouzelf is gekozen. Hoe leuk is dat?! Je hoeft geen vaste hand te hebben om handletteren te leren.

Tijdens de workshop handletteren leer je de basics van Handlettering. Je leert hoe je met hulplijnen een mooie compositie maakt en ga je aan de slag met een zelfgekozen quote. Aan het einde van de workshop hebben sommige deelnemers hun A4 poster al helemaal klaar, terwijl anderen hem thuis nog verder afmaken. De workshop gaat vooral om het leren van basistechnieken en trucjes waarmee je zelf kan gaan oefenen.

Maak de mooiste teksten en inspirerende quotes op de producten uit het DIY-pakket die je tijdens de workshop krijgt uitgereikt. Het pakket zit vol met fijne papierwaren (notitieboekje, zakjes, kaarten, enveloppen, labels, stickers etc.) en de basis benodigdheden voor het tekenen. Schrijf een lief kaartje aan een vriendin, maak een mini-poster voor aan de muur of geef een persoonlijke boodschap aan een cadeau. De instructies die je tijdens de workshop bij Simpel & Puur krijgt laten de basis van het handletteren zien. De workshop handletteren is inclusief het DIY-Pakket Handlettering van IMAKIN.

‘Handletteren tieners’
Handletteren is helemaal HOT. Hoe leuk is het om met een groepje tienermeiden samen het handletteren onder de knie te krijgen! Wil je graag samen met een groepje tienermeiden een workshop handletteren volgen? Stuur een mail naar info@simpelenpuur.nl. We kunnen samen een datum plannen waarop jullie deze te gekke workshop kunnen volgen.

Kosten

€ 29,95 incl. koffie / thee & iets lekkers.

Duur

De workshop handletteren duurt +/- 2,5 uur.

Data

  • Er staat op dit moment geen workshop handletteren ingepland

Komt een van deze data niet gelegen? Stuur een mail naar info@simpelenpuur.nl en we kijken samen naar een andere datum voor deze workshop.

Inschrijven

Jezelf opgeven voor de workshop handletteren doe je door een mailtje te sturen naar: info@simpelenpuur.nl. Geef je naam door en met hoeveel personen je de workshop wilt volgen en welke datum je voorkeur heeft, dan ontvang je via de mail een reactie terug ter bevestiging van je inschrijving.

Locatie

De workshop vindt plaats in ons werkatelier Plantagebaan 101, Wouwse Plantage.  

 

  • Workshop annuleren? Dit graag telefonisch of via de mail 3 dagen voor aanvang van de workshop doorgeven. Mocht u de workshop korter dan 3 dagen voor aanvang annuleren, zijn wij genoodzaakt 35% van het totaalbedrag in rekening te brengen.
  • Deelnemen aan een workshop bij Simpel & Puur is geheel op eigen risico.