DIY pakket: Wegwijzer Sint

“Och lieve Sint Nicolaas, och kom ook bij mij. En rij dan niet stilletjes ons huisje voorbij”. Onze populaire workshop ‘wandplankjes pimpen’ in een Sinterklaas jasje! Pimp zelf deze gave Sint wegwijzer in de mooiste kleuren die wij voor je hebben uitgezocht en zet hem bij je voor- of achterdeur. Gebruik de tekst op de foto en geef zelf de namen van je kinderen door. Zo kun je ook thuis met dit DIY pakket prima aan de slag. Het allerleukst is hij natuurlijk met de namen van je kindje(s) erop waar nu op de foto ‘Simpel en Puur’ staat!

De foto’s onderaan deze pagina geven je een goed beeld van hoe deze workshop eruit ziet.

KOSTEN

We bieden de DIY pakketten in 2 verschillende opties aan:

Optie 1: Met alle benodigdheden  Dit is dan incl. alle materialen en benodigdheden, zodat je thuis het gehele DIY pakket kan maken en alle materialen dus ook van jou zijn.

Optie 2: Zonder verf en/of stift  Veel mensen hebben zelf de verf en stiften thuis. Dit is dan zonde om extra aan te schaffen. Dit begrijpen wij en hierdoor kunnen we de pakketten goedkoper aanbieden.

prijs:
-optie 1: 39,95
-optie 2: 29,95

DUUR

Dit DIY pakket duurt +/- 2,5 tot 3 uur.

AAN DE SLAG MET DIT PAKKET?

Zou je graag dit diy pakket willen maken thuis? Stuur een mail naar info@simpelenpuur. Graag even doorgeven welke optie je zou willen. Dan kijken wij graag met je mee!

Het is bij deze workshop alleen mogelijk om het op te halen en niet om te verzenden.

LOCATIE

Wil je graag het DIY pakket komen halen?  Dat kan  in ons nieuwe werkatelier Plantagebaan 101, Wouwse Plantage. Gratis parkeren voor ons atelier. Ingang linkse poortje naast de schuur.