Workshops voor grote groepen op locatie.

Voor grotere groepen is het mogelijk een workshop op locatie te boeken. In de schuur aan ons huis is het mogelijk om met maximaal 12 personen een workshop te volgen. Om workshops op maat ook voor grotere groepen mogelijk te maken, komt Simpel & Puur ook op locatie. Stuur een mailtje naar info@simpelenpuur.nl  voor meer informatie.

De reiskosten worden naast de workshop in rekening gebracht. Tot 25 kilometer rekenen wij geen voorrij kosten. Vanaf 25 kilometer ligt dit aan de reistijd. Dit zal onderling besproken worden.

Mogelijkheden:

  • Vrijgezellenfeestje
  • Babyshower
  • Personeelsfeestje/ bedrijfsfeestje
  • Familiedag/ vriendinnen dag
  • Ladies night
  • Openingsfeesten
  • Workshops voor scholen

Inhoud workshops
Wat voor creatieve workshop je wilt boeken bepaal je helemaal zelf. Heb je zelf een leuk idee? Helemaal leuk! Er kan dan samen gekeken worden naar de mogelijkheden en wat de kosten van de workshop zijn.

Weet je niet goed wat voor workshop je precies zou willen boeken of wat je graag met de groep wil gaan maken? Kijk naar de verschillende voorbeelden op : https://simpelenpuur.nl/creatieve-workshops/inloop-workshops/ en voor een babyshower op: https://simpelenpuur.nl/creatieve-workshops/babyshower/ Ook kinderfeestje zijn mogelijk op locatie: https://simpelenpuur.nl/creatieve-workshops/kinderfeestjes/

Kosten
Meer weten over de kosten van de workshop voor grotere groepen of wil je graag een offerte ontvangen? Stuur een mail naar info@simpelenpuur.nl en ik geef u zo snel als mogelijk een passend antwoord. De prijzen verschillen namelijk per groep en workshop, waardoor het niet mogelijk is één vaste prijs aan te bieden. Een op maat gemaakte workshop zorgt ook voor een op maat gemaakte prijs.