Workshop verftechnieken bij Simpel & Puur met de decoratieve hobbyverf van Deco & Lifestye.

Dat ene leuke kastje van je oma pimpen? Die goede vondst van de kringloopwinkel eigen maken? Of de eettafel die al twaalf jaar in de keuken staat een ander kleurtje geven? En dan…aan de slag??? Lastig!!!  Weet je niet goed hoe en waar je moet beginnen? Dan kom je toch eerst gezellig naar de workshop verftechnieken van Simpel & Puur!

Simpel & Puur verzorgt de workshop verftechnieken met de prachtige decoratieve hobby verf van Deco en Lifestyle. De verf om heerlijk mee aan de slag te gaan en dat oude kastje dat al een tijdje op zolder staat een nieuwe look te geven.. Tijdens de workshop verftechnieken leg ik de verschillende technieken aan je uit. Je gaat natuurlijk niet naar huis, voordat je zelf aan de slag bent gegaan. Voor materialen wordt gezorgd en ook voor een hapje en drankje tijdens de workshop. Dit alles om er samen een geslaagde creatieve workshop van te maken. Met de technieken die je tijdens de workshop leert (werken met de verf, doorschuren , werken met de chalkboard varnish) kun je thuis aan de slag om je eigen meubel naar wens op te knappen.

Deco & Lifestyle

Met het assortiment van Deco & Lifestye, decoratieve hobbyverf op waterbasis, creëer je de prachtigste effecten in huis, bovendien is de hobbyverf ook nog eens watervast. Dankzij het krijtachtige en matte effect ontstaat er een warme en smaakvolle sfeer. Eigen creatieve wensen worden met de prachtige trendy kleuren volledig afgestemd op jouw interieur. Ga voor direct resultaat en laat je met Deco & Lifestyle inspireren tijdens de workshop van Simpel & Puur!

Deco & Lifestyle is een Nederlands merk wat ook in Nederland geproduceerd wordt, hierdoor kunnen ze de kwaliteit waarborgen van de producten die zij  aanbieden.

De mogelijkheden:

De workshop verftechnieken is vrij te reserveren en wordt niet op vaste data gegeven. Lijkt het je leuk een workshop verftechnieken te volgen? Alleen of met een groep? Stuur een mail naar info@simpelenpuur.nl en we plannen de datum en tijd voor de workshop samen in.

Kosten:

€ 24.95