Diy pakket: workshop broodplank pimpen

Deze workshop blijft één van onze favorieten! Kom jij je eigen broodplank pimpen? Je bepaalt zelf met welke broodplank je aan de slag gaat, welke kleur je de broodplank geeft en welke tekst je gaat uitwerken. Zo wordt het echt een broodplank door jou zelf gemaakt! We hebben een wisselend assortiment, waardoor het aanbod aan broodplanken lekker divers blijft en we deze workshop blijvend kunnen geven. 

Handig om al over een leuke quote na te denken! Er zijn namelijk zoveel toffe teksten te vinden! Mocht je er niet aan uitkomen of zoek je inspiratie? Kijk dan eens op Pinterest!

Let op! Het kan dat de broodplanken, zoals afgebeeld op onze foto’s, niet voorradig is. Door het wisselend assortiment bij onze leveranciers kunnen wij niet altijd dezelfde broodplanken inkopen.

Kosten

Optie 1: Met alle benodigdheden. Dit is dan incl. alle materialen en benodigdheden, zodat je thuis het gehele DIY pakket kan maken met alle materialen die geleverd worden. 

Optie 2: Zonder verf en/of stift. Veel mensen hebben zelf de verf en stiften al in huis. Dit is dan zonde om extra aan te schaffen. Dit begrijpen wij en hierdoor kunnen we de pakketten goedkoper aanbieden.

Prijs:
-Optie 1: 38,95
-Optie 2: 29,95

Duur

Dit DIY pakket  duurt +/- 2,5 tot 3 uur.

 

Materiaal

Incl. al het benodigde materiaal.

 

Aan de slag met dit diy pakket?

Graag aan de slag met dit DIY pakket? Stuur een mail naar info@simpelenpuur. Graag even doorgeven welke optie je zou willen. Dan kijken wij graag met je mee!

Het is mogelijk om het DIY pakket bij ons op te halen, maar wij kunnen het ook verzenden naar je.

Locatie

Wil je graag het DIY pakket komen halen?  Dat kan  in ons nieuwe werkatelier aan de Plantagebaan 101 te Wouwse Plantage. Ingang linkse poortje naast de schuur.