Diy pakket: workshop servies pimpen

Eén van onze favoriete Simpel en Puur DIY pakketten  van dit moment is servies pimpen! Helemaal hip om je eigen servies te beschilderen met leuke teksten en/of afbeeldingen. Haal de leukste teksten en afbeeldingen van internet of verzin ze zelf en zet deze over op je servies. Bordjes zijn helemaal hip om in je interieur op te hangen of weg te zetten, en het servies kun je na het pimpen ook gewoon gebruiken. Door het na het beschilderen af te bakken zorg je ervoor dat het servies goed te gebruiken is. Hoe leuk is dat!

Op zoek naar inspiratie voor op je bordjes? Kijk eens op Pinterest! De teksten en\of afbeeldingen worden voor je uitgeprint en deze zetten door middel van een speciale techniek op het servies. Liever zelf schilderen? Ook dat is geen probleem. Je hebt zo je unieke servies waar je bij je visite zeker de show mee zal stelen! Je bent dus niet verplicht de afbeeldingen en\of teksten die we op voorraad hebben te gebruiken. Je bent vrij te bepalen wat jij op je servies gaat schilderen.

Je bepaalt zelf wat je gaat schilderen op je 3 stuks: een mok, bord, soepkom, schaaltjes enz. Pak bijvoorbeeld een bord, zodat je tijdens het ontbijt van je eigen setje kan genieten. Liever bordjes schilderen om op te hangen? Dan kies je meerdere formaten waar je mee aan de slag gaat. De keuze is aan jou!

Kosten

De kosten van dit DIY pakket zijn 29,95.

Materiaal

In dit DIY pakket zit:
– 3 servies stuks
– transfer papier
– potlood
– stift
– evt. teksten en/of afbeeldingen

Eigen materialen die niet in het DIY pakket zitten:
– schilderstape
– doekje om servies te ontvetten

Duur

Dit DIY pakket  duurt +/- 2,5 tot 3 uur.

Aan de slag met dit DIY pakket?

Graag aan de slag met dit DIY pakket? Stuur een mail naar info@simpelenpuur.nl. Graag even doorgeven welke optie je zou willen. Dan kijken wij graag met je mee!

Het is mogelijk om het DIY pakket bij ons op te halen, maar wij kunnen het ook verzenden naar je.

Locatie

Wil je graag het DIY pakket komen halen?  Dat kan  in ons nieuwe werkatelier aan de Plantagebaan 101 te Wouwse Plantage. Ingang linkse poortje naast de schuur.