Diy pakket: workshop tegeltjes pimpen

Hoe leuk is het om de leuke tegeltjeswijsheden die vaak op de Delfts blauwe tegeltjes te lezen zijn in de stijl van nu op een tegeltje te zetten?! Kies voor een grappige tekst, een toffe afbeelding of een strak plaatje!

Kies de leukste teksten en afbeeldingen en ga er zelf mee aan de slag. Wij zorgen voor de tegeltjes in verschillende maten en de overige materialen en benodigdheden, zodat jij gezellig kunt DIY’en! Wij hebben alvast een paar voorbeelden voor je gemaakt, maar er zijn zoveel tegeltjeswijsheden en afbeeldingen online te vinden. Maak je eigen selectie en ga met drie tegeltjes aan de slag om je eigen setje samen te stellen. Hangen deze leuke tegeltjes binnenkort bij jullie thuis aan de muur?

Kosten

De kosten van dit DIY pakket zijn €28,95 incl. al het benodigde materiaal.

Materiaal

In dit DIY pakket zit:
– 3 tegeltjes (verschillend formaat)
– transferpapier
– potlood
– stift
– evt. tekst of afbeeldingen

Eigen materialen die niet in het DIY pakket zitten:
– schilderstape
– doekje om tegeltjes te ontvetten

Duur

Dit DIY pakket  duurt +/- 2,5 tot 3 uur.

Aan de slag met dit DIY pakket?

Graag aan de slag met dit DIY pakket? Stuur een mail naar info@simpelenpuur.nl. Graag even doorgeven welke optie je zou willen. Dan kijken wij graag met je mee!

Het is mogelijk om het DIY pakket bij ons op te halen, maar wij kunnen het ook verzenden naar je.

Locatie

Wil je graag het DIY pakket komen halen?  Dat kan  in ons nieuwe werkatelier aan de Plantagebaan 101 te Wouwse Plantage. Ingang linkse poortje naast de schuur.