Diy pakket: workshop tekening op hout

Hoe tof is deze eyecatcher voor bijvoorbeeld in je keuken of om op te hangen in je woonkamer. Wij hebben gekozen voor een afbeelding van een kreeft en het frame geschilderd in de kleur olive. Kies zelf de afbeelding die jij erop wilt zetten en de kleur voor het frame om zo jouw eyecatcher te maken.

Het frame heeft een formaat van: 40 breed en 55 hoog. De workshop begint met het schilderen van het frame. Kies de kleur die bij je best en ga aan de slag. Wij hebben het frame, nadat deze geschilderd en gedroogd is lichtjes opgeschuurd voor een stoere uitstraling. Liever een strakke uitstraling, dan ben je zeker niet verplicht om het frame te schuren!

TIP: Bedenk voorafgaande aan het DIY pakket voor jezelf waar je de tekening op hout wilt gaan hangen/zetten. Dit maakt het makkelijker om de kleur te kiezen.

Nadat het frame gedroogd/geschuurd is ga je aan de slag met de tekening.

Kosten

Dit DIY pakket kost € 32,95.

Materiaal

In dit DIY pakket zit:
– 7 plankjes
– 2 latjes
– verf (max 1 kleur: zie kleurenkaart)
– potlood
– papier
– stift
– afbeelding / tekst
– schroeven
– schuurpapier

Eigen materialen die niet bij het DIY pakket zitten:
– kwast
– schilderstape
– schroefmachine

Duur

Dit DIY pakket  duurt +/- 2,5 tot 3 uur.

Aan de slag met dit diy pakket?

Graag aan de slag met dit DIY pakket? Stuur een mail naar info@simpelenpuur.nl. Graag even doorgeven welke optie je zou willen. Dan kijken wij graag met je mee!

Het is mogelijk om het DIY pakket bij ons op te halen, maar wij kunnen het ook verzenden naar je.

Locatie

Wil je graag het DIY pakket komen halen?  Dat kan  in ons nieuwe werkatelier aan de Plantagebaan 101 te Wouwse Plantage. Ingang linkse poortje naast de schuur.