Diy pakket: workshop wandplank pimpen

Pimp je eigen wandplankjes met leuke teksten of afbeeldingen die je zelf bedenkt of van internet haalt. Je kunt zelf het aantal plankjes kiezen die je gaat schilderen in de kleur die je leuk vind. Voordat je dit gaat doen kun je bedenken wat voor tekst of welke afbeelding je graag op je wandplankjes wil hebben. Met een speciale techniek zet je de afbeeldingen of teksten op de wandplankjes, nadat je de plankjes hebt geverfd. Liever zonder de speciale techniek een tekst of afbeelding op je wandplankje? Geen probleem! Ga aan de slag met je eigen creativiteit.

Kosten

We bieden de DIY pakketten in 2 verschillende opties aan:

Optie 1: Met alle benodigdheden. Dit is dan incl. alle materialen en benodigdheden, zodat je thuis het gehele DIY pakket kan maken en alle materialen dus ook van jou zijn.

Optie 2: Zonder verf en/of stift. Veel mensen hebben zelf de verf en stiften thuis. Dit is dan zonde om extra aan te schaffen. Dit begrijpen wij en hierdoor kunnen we de pakketten goedkoper aanbieden.

prijs:
-optie 1: 37,95
-optie 2: 29,95

MATERIAAL

In dit DIY pakket zit:
– wandplankjes
– verf (max 3 kleuren; zie kleurenkaart_
– transferpapier
– potlood
– stift
– touw
– spijkertjes
– evt tekst en/of afbeeldingen

Eigen materialen die niet in het DIY pakket zitten:
– schilderstape
– kwast
– hamer (wij adviseren een tacker maar als je deze niet hebt kun je een hamer en bijgevoegde spijkertjes gebruiken)

Duur

Dit DIY pakket  duurt +/- 2,5 tot 3 uur.

Aan de slag met dit diy pakket?

Graag aan de slag met dit DIY pakket? Stuur een mail naar info@simpelenpuur.nl. Graag even doorgeven welke optie je zou willen. Dan kijken wij graag met je mee!

Het is mogelijk om het DIY pakket bij ons op te halen, maar wij kunnen het ook verzenden naar je.

Locatie

Wil je graag het DIY pakket komen halen?  Dat kan  in ons nieuwe werkatelier aan de Plantagebaan 101 te Wouwse Plantage. Ingang linkse poortje naast de schuur.