Betalen 

Bij Simpel en Puur kunt u middels onderstaande betaalmethode betalen.

iDEAL

Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk je aankopen afrekenen in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren of een account aan te maken.

Als je gebruikt maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kun je direct met iDEAL betalen.

Nadat je hebt gekozen voor de betaalmethode iDEAL, selecteer je de bank waar je online je bankzaken regelt. Je komt in het bekende internetbankierprogramma van je bank waar alle relevante gegevens van de aankoop al zijn ingevuld. Op de voor jouw bekende manier keur je de betaling goed. Je ontvangt hierna een bevestiging van je bank en je keert terug naar de webwinkel.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan betalingen met iDEAL.

Mastercard & VisaCard

Via PayPal accepteert Simpel en Puur betalingen met creditcard. Hiervoor heb je geen account nodig. Als je hebt gekozen voor de betaalmethode met Mastercard of VisaCard voer je direct je creditcard gegevens in. Op de volgende pagina controleer je je gegevens en keur je de betaling goed.

Er zijn extra kosten verbonden aan het betalen met je creditcard, namelijk € 2,50 per transactie.

Overschrijving/ acceptgiro

Ook kun je het orderbedrag naar Simpel en Puur overmaken, zodra het bedrag op de rekening van Simpel en Puur is bijgeschreven zal ik je bestelling verzenden. Het ibannummer staat op naam van Simpel en Puur en je mag de betaling verzenden o.v.v. je naam en het ordernummer. Het kan wel 1 à 2 werkdagen duren voordat een betaling bij mij zichtbaar is. Hieronder vind je de gegevens van Simpel en Puur

IBAN: NL94 RABO 0307691675

Incasso/ machtigingen

Incasso machtigen is de nieuwe manier om online via uw bank een machtiging af te geven. Een handtekening op papier is daarbij niet meer nodig. Incasso machtigen is bedoeld voor iedereen die online, via desktop, laptop, tablet of mobiel, (koop)overeenkomsten aangaat die met incasso worden betaald.

De incasso’s die op basis van Incasso machtigen via uw bank worden gedaan, kunnen net als de papieren machtiging tot 8 weken na betaling worden gestorneerd.

Het proces voor het afgeven van een incassomachtiging werkt eigenlijk net als iDEAL:

  • U bestelt een product of dienst, online
  • U kiest Incassomachtigen als betaalmethode
  • U selecteert uw bank
  • U komt direct in de vertrouwde internetbankieromgeving of de mobielbankieren app van uw bank
  • De relevante gegevens van uw machtiging zijn al ingevuld
  • U keurt de machtiging goed op de voor uw bank gebruikelijke manier
  • Uw bank bevestigt de verwerking van uw machtiging
  • U keert terug naar de website van de leverancier. Klaar!

Met Incassomachtigen maakt u gebruik van een betrouwbaar bancair product waar geen papier meer bij aan te pas komt. In de online kassa van de incassant herkent u het aan het beeldmerk en de naam ‘Incassomachtigen via uw bank’.

 

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op.

info@simpelenpuur.nl
06 – 34 83 66 28