Ruilen of retourneren

Natuurlijk hoop ik dat je tevreden bent met wat je bij Simpel en Puur besteld hebt. Het kan zo zijn dat dit toch niet het geval is. Je mag dan je bestelling ten alle tijden ruilen of terugsturen. Binnen 14 dagen na levering kun je alle artikelen ruilen of retourneren, mits deze onbeschadigd zijn. Het artikel moet in zo oorspronkelijk mogelijke staat, voorzien van labels, indien redelijkerwijs mogelijk, in originele verpakking gefrankeerd retour gestuurd worden. Artikel ruilen of retourneren? Stuur een mail naar Simpel & Puur (info@simpelenpuur.nl). Het retourformulier wordt naar je toegestuurd. Vul zo volledig mogelijk het retourformulier in en voeg deze bij de retourzending.

Het artikel ruilen? Geef dan op het bijgevoegde formulier aan voor welk artikel je het wilt ruilen. Ik stuur het artikel zo snel als mogelijk terug na ontvangst en controle van de retourzending.

Heb je een verkeerd artikel ontvangen? Stuur dan een mail naar info@simpelenpuur.nl met daarin beschreven water je verkeerd hebt ontvangen en welk artikel het juiste is. Ik stuur je dan zo snel mogelijk het juiste artikel. De retourverzendkosten verreken ik dan met je.

Is de retourzending ongefrankeerd, dan ben ik genoodzaakt de kosten te verrekenen met het te crediteren bedrag.

Op de volgende manieren kun je de bestelling retourneren:

  • Terugsturen via PostNL. De prijs voor een pakketje bedraagt € 6,75. Kijk voor de actuele tarieven en voor brievenbuspost op PostNL.
  • Terugsturen via DHLforyou. De prijs voor een pakketje bedraagt € 5,50 en je kunt het pakketje op ruim 800 punten in Nederland afleveren. Kijk voor meer informatie op DHLforyou!

Het is bij Simpel en Puur niet mogelijk om een product of meerder producenten rembours terug te sturen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Verpak het artikel zorgvuldig, indien mogelijk in originele verpakking en sluit het ingevulde retourformulier bij.

Je ontvangt een mailtje zodra de retourzending is ontvangen en gecontroleerd. Het bedrag dat je voor het artikel hebt betaald zal op dezelfde betaalwijze geretourneerd worden als bij aankoop van het artikel.

Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, mail dan naar info@simpelenpuur.nl

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op.

info@simpelenpuur.nl
06 – 34 83 66 28