Verzenden

 

Je bestelling wordt door Simpel en Puur binnen 2 à 3 werkdagen verzonden. De bezorging wordt gedaan door PostNL. PostNL bezorgt doorgaans binnen 1 à 2 werkdagen. Op zondag en maandag worden geen pakketjes bezorgd.

Verzenden in Nederland:
Brievenbuspakket: €4,95
Pakketpost: €6,95

Het pakket wordt naar het door jou opgegeven adres verstuurd. Ben je onverhoopt niet thuis als het pakket bezorgd wordt, dan zal de postbode het pakketje eventueel bij je buren aanbieden of de volgende werkdag nog een keer aanbieden. Je krijgt hiervan een briefje in je brievenbus. Als je dan ook niet thuis bent, wordt het pakketje op het dichtstbijzijnde postkantoor afgegeven. Ook hiervan ontvang je een briefje in je brievenbus. Je kan je pakketje dan binnen 14 dagen afhalen bij het postkantoor.

Als een product niet voorradig blijkt te zijn, brengen we je daar zo snel mogelijk van op de hoogte. De overige voorradige producten van je bestelling worden uiteraard wel gewoon verzonden. De kosten voor de nalevering zijn voor rekening van Simpel en Puur.

Zodra jouw bestelling verstuurd is, ontvang je een e-mail met daarin een track & trace nummer waarmee je je pakket kan volgen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@simpelenpuur.nl

Uw bestelling ophalen in Heerle, dat kan ook! Simpel en Puur is gevestigd te Heerle (tussen Bergen op Zoom en Roosendaal) Neem via info@simpelenpuur.nl contact op om uw bestelling door te geven. Samen kunnen we een afspraak maken over het ophalen van uw bestelling.