Over Simpel en Puur 

 

Graag wil ik mezelf eerst persoonlijk aan jullie voorstellen, voordat ik iets over de webshop en workshops vertel. Mijn naam is Kristel Bastiaanse, ik ben 25 jaar en samen met mijn vriend woonachtig te Heerle (dorpje tussen Roosendaal en Bergen op Zoom). In december 2015 ben ik begonnen met mijn eigen webshop Simpel & Puur en blog. Inmiddels hebben we een eigen winkel, een online shop en een atelier waar onze creatieve workshops worden gegeven. Dit alles gericht op woondecoratie, woonaccessoires en lifestyle.

‘Met mijn grote liefde en passie voor interieur, styling, fotografie en creatief bezig zijn kan ik op verschillende gebieden mijn creativiteit kwijt en overbrengen op andere mensen’.

Simpel en Puur is ontstaan door mijn passie en liefde voor wonen en lifestyle. Ik wil andere mensen net zo blij en enthousiast maken, waardoor ze zelf aan de slag gaan met het eigen interieur. Zelfgemaakte accessoires gemixt met gekochte items om een eigentijds interieur te creëren waar iedereen vrolijk van wordt. Trots worden op je eigen huis, daar ga ik voor!!!

Je vindt bij Simpel en Puur onder andere vrolijke kaarten, stoere lampen, gezellige kussens, sfeervolle lampen en leuke zelf-maak pakketten. Kortom, alles om je woning geheel naar wens in te richten.

Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben of interesse hebben in een samenwerking voor bijvoorbeeld een project of workshop?
Neem dan gerust contact op.

Met creatieve en inspirerende groet,

Kristel Bastiaanse