workshops

Bij Simpel & Puur kun je terecht voor alles wat zelf te maken is. Je kan het zo gek niet noemen! Samen op een creatieve manier aan de slag. Vrijwel op iedere avond en in het weekend is er een workshop te boeken. Dit natuurlijk wel in overleg. Dit maakt Simpel & Puur zo speciaal.

In ons atelier in Wouwse Plantage worden de workshops gegeven. Bekijk hier onder op deze pagina de verschillende mogelijkheden en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel om heerlijk creatief aan de slag te gaan!

"

workshops

Het gehele jaar worden er diverse workshops gegeven, steeds met een wisselend thema. Neem snel een kijkje bij onze workshops.

groepen

Samen met vrienden, familie of collega’s een creatieve middag organiseren? Bekijk de mogelijkheden voor groepen vanaf 6 personen.

arrangementen

Je workshop uitbreiden met een lunch, diner en/of aanvullende activiteiten? Het is allemaal mogelijk, lees snel verder.

Heb je vragen over een datum of workshop of wil je je graag inschrijven voor een workshop? Stuur een mailtje naar info@simpelenpuur.nl

Wil je graag op een andere datum een workshop volgen? Vrijwel op iedere avond en in het weekend is er een workshop in te plannen. Stuur een mailtje naar info@simpelenpuur.nl en we kijken samen naar een passende datum. We plannen dan samen de workshop op een datum in die goed bij jou/jullie en ons uit komt.

team Simpel & Puur

Ons team staat voor je klaar. We zorgen graag voor een grote glimlach op jouw gezicht als je naar huis gaat met je eigen gemaakte item tijdens één van de workshops. We helpen je als het even niet lukt en zorgen ervoor dat je een gezellige workshop hebt onder het genot van een drankje en wat lekkers erbij.

We maken er met jullie een gezellige workshop van en leren je alles over hoe je iets zelf kan maken. Benieuwd naar het team van Simpel & Puur ?