Ons team staat voor je klaar. We zorgen graag voor een grote glimlach op jouw gezicht. Want hoe leuk is het als je thuis je bestelling uit onze online shop of jouw DIY pakket als een cadeautje ontvangt. Je gezellig langs komt in ons (werk)atelier en we je persoonlijk helpen, ook als het gaat om maatwerk opdrachten. Of als je gezellig een creatieve workshop komt volgen en we je alles leren over hoe je iets zelf kan maken.

Kortom we helpen je graag en maken er een gezellig moment van. Lees daarom meer over ons team op deze pagina.

Groetjes Kristel

maak kennis met het simpel & puur team

maak kennis met
het simpel & puur team

Kristel

Grote kans dat je me overal een keertje tegen komt. Als eigenaar van Simpel & Puur ben ik overal inzetbaar en werk ik overal aan mee. Het lijkt me leuk om jou ook te ontmoeten.

Daphne

Kom je gezellig shoppen in het atelier, grote kans dat je mij dan tegen komt. Daarnaast geef ik ook workshops waarbij ik je graag help om met een mooi eindproduct naar huis te gaan.

irma

Wat is het een feestje om voor Simpel & Puur te mogen ontwerpen, de website vorm te geven en mee te denken over het merk Simpel & Puur. Een fijne samenwerking tussen Simpel & Puur en Studio Irma.

Simpel & Puur sinds 2015

Simpel & Puur bestaat sinds 2015, toen met een eigen webshop en een blog. Inmiddels hebben we een creatief (werk)atelier waar onze creatieve workshops worden gegeven en een online shop met allerlei leuke producten. Dit alles gericht op woondecoratie, woonaccessoires en lifestyle.

‘Met mijn grote liefde en passie voor interieur, styling, fotografie en creatief bezig zijn kan ik op verschillende gebieden mijn creativiteit kwijt en overbrengen op andere mensen’.

Met creatieve en inspirerende groet,

Kristel Bastiaanse