Ons team staat voor je klaar. We zorgen graag voor een grote glimlach op jouw gezicht. Want hoe leuk is het om creatief aan de slag te gaan in ons atelier en naar huis te gaan met iets dat je helemaal zelf hebt gemaakt. Tof toch!  Ook als het gaat om maatwerk opdrachten helpen wij je graag persoonlijk. 

Kortom we helpen je graag en maken er een gezellig moment van. Lees daarom meer over ons team op deze pagina.

Groetjes Kristel

maak kennis met het simpel & puur team

maak kennis met
het simpel & puur team

Kristel

Grote kans dat je mij een keertje tegen komt. Als eigenaresse van Simpel & Puur ben ik overal inzetbaar en werk ik graag overal aan mee. Zowel binnen Simpel & Puur als het werkatelier. Elke uitdaging ga ik graag aan. Niets is mij te gek! Zo zie je me ook vaak tussendoor een dansje doen. Het lijkt me leuk om jou ook te ontmoeten!

Karin

Met veel plezier werk ik 2 dagen per week met onze toppers uit het werkatelier. Mijn bijnaam is Kaatje Klus! Ook kom je mij af en toe tegen bij de gezellige creatieve workshops en zorg ik dat jij met een mooi eindproduct naar huis gaat. Bij Simpel & Puur kan ik net zoals onze toppers helemaal mezelf zijn!

Daphne

Je vind mij vooral achter de schermen bij Simpel en Puur! Ik ben het gezicht ‘achter’ de e-mails, agenda en reserveringen. Maar ik draai ook gezellig mee met de workshops. Altijd gezellig hier! We grappen wel eens over mijn hobby wijn & eten want daar kun je me voor wakker maken! 

 Simpel & Puur sinds 2015

Simpel & Puur bestaat sinds 2015, toen met een atelier aan huis, een eigen webshop en een blog. Inmiddels hebben we een creatief atelier waar onze creatieve workshops worden gegeven. Ook kunnen andere creatieve ondernemers bij ons terecht en een plekje in het atelier huren om workshops te verzorgen. Daarnaast wordt ons atelier verhuurd voor o.a. vergaderingen, kleinschalige feestjes en evenementen.

Sinds oktober 2021 is ons ons atelier niet alleen een atelier waar o.a. workshops gegeven worden, maar ook een werkatelier in de vorm van een dagbesteding. Hier kunnen mensen terecht met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op deze manier creëren we een gelijke plek binnen de maatschappij door ieder zijn / haar kwaliteiten op de juiste manier in te zetten binnen een bedrijf. Een werkplek waar geen etiket opgeplakt wordt en waar iedereen medewerker en collega wordt genoemd

‘Met mijn grote liefde en passie voor creatief bezig zijn en het werken met mensen komt alles in het atelier van Simpel & Puur samen. Simpel & Puur is van ons allemaal. 

Met creatieve en inspirerende groet,

Kristel Bastiaanse