Ons team staat voor je klaar. We zorgen graag voor een grote glimlach op jouw gezicht. Want hoe leuk is het om creatief aan de slag te gaan in ons atelier en naar huis te gaan met iets dat je helemaal zelf hebt gemaakt. Tof toch!  Ook als het gaat om maatwerk opdrachten helpen wij je graag persoonlijk. 

Kortom we helpen je graag en maken er een gezellig moment van. Lees daarom meer over ons team op deze pagina.

Groetjes Kristel

maak kennis met het simpel & puur team

maak kennis met
het simpel & puur team

Kristel

Grote kans dat je me overal een keertje tegen komt. Als eigenaar van Simpel & Puur ben ik overal inzetbaar en werk ik overal aan mee. Je vind me zowel bij Simpel & Puur als bij het werkatelier. Het lijkt me leuk om jou ook te ontmoeten!

Karin

Met veel plezier werk ik 2 dagen per week met onze toppers uit het werkatelier. Ook zul je me af en toe tegen komen bij de gezellige workshops, zodat jij met een mooi eindproduct naar huis gaat.

 Simpel & Puur sinds 2015

Simpel & Puur bestaat sinds 2015, toen met een atelier aan huis, een eigen webshop en een blog. Inmiddels hebben we een creatief atelier waar onze creatieve workshops worden gegeven. Ook kunnen andere creatieve ondernemers bij ons terecht en een plekje in het atelier huren om workshops te verzorgen. Daarnaast wordt ons atelier verhuurd voor o.a. vergaderingen, kleinschalige feestjes en evenementen.

Sinds oktober 2021 is ons ons atelier niet alleen een atelier waar o.a. workshops gegeven worden, maar ook een werkatelier in de vorm van een dagbesteding. Hier kunnen mensen terecht met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op deze manier creëren we een gelijke plek binnen de maatschappij door ieder zijn / haar kwaliteiten op de juiste manier in te zetten binnen een bedrijf. Een werkplek waar geen etiket opgeplakt wordt en waar iedereen medewerker en collega wordt genoemd

‘Met mijn grote liefde en passie voor creatief bezig zijn en het werken met mensen komt alles in het atelier van Simpel & Puur samen. Simpel & Puur is van ons allemaal. 

Met creatieve en inspirerende groet,

Kristel Bastiaanse