over Simpel & Puur

Ons team staat voor je klaar. We zorgen graag voor een grote glimlach op jouw gezicht. Want hoe leuk is het als je thuis je bestelling als een cadeautje ontvangt. Je gezellig komt shoppen in onze winkel en we je persoonlijk helpen als je graag advies wilt hebben. Of als je gezellig een creatieve workshop komt volgen en we je alles leren over hoe je iets zelf kan maken.

Kortom we helpen je graag en maken er een gezellig moment van. Lees daarom meer over ons team op deze pagina.

Groetjes Kristel

 maak kennis met het Simpel & Puur team

Kristel

Grote kans dat je me overal een keertje tegen komt. Als eigenaar van Simpel & Puur ben ik overal inzetbaar en werk ik overal aan mee. Het lijkt me leuk om jou ook te ontmoeten.

Jorien

Ik ontmoet je graag bij onze creatieve workshop. Ik vind het leuk om er een gezellige workshop van te maken waarbij je naar huis gaat met een grote glimlach op je gezicht.

Daphne

Kom je gezellig shoppen in de winkel, grote kans dat je mij dan tegen komt. Daarnaast geef ik ook workshops waarbij ik je graag help om met een mooi eindproduct naar huis te gaan.

irma

Wat is het een feestje om voor Simpel & Puur te mogen ontwerpen, de vernieuwde website te realiseren en mee te denken over het merk Simpel & Puur. Een fijne samenwerking tussen Simpel & Puur en Studio Irma.

judith

Vrolijke kaarten, leuke posters, rompertjes, stickers…
Met veel plezier levert JUD!DITH het print- en drukwerk voor Simpel & Puur. De samenwerking met Kristel
is inspirerend, puur en fijn. Ik ben trots om voor
Simpel & Puur te mogen werken.

Simpel & Puur sinds 2015

Simpel & Puur bestaat sinds 2015, toen met een eigen webshop en een blog. Inmiddels hebben we een eigen winkel, een online shop en een atelier waar onze creatieve workshops worden gegeven. Dit alles gericht op woondecoratie, woonaccessoires en lifestyle.

‘Met mijn grote liefde en passie voor interieur, styling, fotografie en creatief bezig zijn kan ik op verschillende gebieden mijn creativiteit kwijt en overbrengen op andere mensen’.

Simpel en Puur is ontstaan door mijn passie en liefde voor wonen en lifestyle. Ik wil andere mensen net zo blij en enthousiast maken, waardoor ze zelf aan de slag gaan met het eigen interieur. Zelfgemaakte accessoires gemixt met gekochte items om een eigentijds interieur te creëren waar iedereen vrolijk van wordt. Trots worden op je eigen huis, daar ga ik voor!!!

Je vindt bij Simpel en Puur onder andere vrolijke kaarten, stoere lampen, gezellige kussens, sfeervolle lampen en leuke zelf-maak pakketten. Kortom, alles om je woning geheel naar wens in te richten.

Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben of interesse hebben in een samenwerking voor bijvoorbeeld een project of workshop? Neem dan gerust contact op.

Met creatieve en inspirerende groet,

Kristel Bastiaanse

“Op de foto ons Atelier in Heerle, de plek waar alles is begonnen”