maak kennis met een aantal

medewerkers van hetwerkatelier (dagbesteding)

Kim

 DHL pakketjes en ondersteunen bij alles wat met workshops te maken heeft zijn Kim haar vaste taken. Opdrachten op maat maken: ze doet het allemaal!

 Renate

De konijntjes staan al bij het poortje te wachten als ze weten dat Renate komt. Naast de dieren is Renate super creatief!

Anja

Grote kans dat je Anja met een kwast in haar hand tegen komt, want schilderen doet ze het liefst én goed ook! Werk atelier klaar… Schilderen maar!

Lilly

Geef Lilly potlood en papier (ook digitaal!) en ze gaat los! De mooiste tekenideeën weet zij uit te werken. Ook met de plotter werken doet ze graag.

liesbeth

 Deze gezellige tante maakt alle bedankjes voor de workshops! Dit is haar lievelingstaak. Liesbeth helpt ook graag mee met het klaarleggen van alle workshops.

HENK

Henk komt uit een plattelandsgezin waar hij alle kneepjes van het buitenleven heeft geleerd. Hij onderhoud met veel plezier onze pluk- en moestuin.

lorenzo

Onze tuintopper! Met zijn koptelefoon op zie je hem buiten bij ons rond lopen. Overal voor inzetbaar. Een echte alleskunner.

Myrthe

Myrthe is het zonnetje in huis! Altijd gezellig en een kei in het maken van klei labels & zeepjes voor de bedankjes. Kwast uitspoel expert én de maker van onze haarspeldjes!

Elara

Onze grote dieren liefhebber. Elara vindt eigenlijk best veel leuk. Van dierenkoppen maken tot het verzorgen van de dieren. Ook meedenken over nieuwe ideeën sluit bij haar lijstje van taken aan.

kristel

Grote kans dat je mij een keertje tegen komt. Als eigenaresse van Simpel & Puur ben ik overal inzetbaar en werk ik graag overal aan mee. Zowel binnen Simpel & Puur als het werkatelier. Elke uitdaging ga ik graag aan. Niets is mij te gek! Het lijkt me leuk om jou ook te ontmoeten!

karin

Met veel plezier werk ik 2 dagen per week met onze toppers uit het werkatelier. Ook kom je mij af en toe tegen bij de gezellige creatieve workshops en zorg ik dat jij met een mooi eindproduct naar huis gaat. Bij Simpel & Puur kan ik net zoals onze toppers helemaal mezelf zijn!

monique

 Ik heb de leukste baan uit mijn carrière gevonden bij Simpel en Puur. De omgang met mensen in combinatie met creativiteit is op mijn lijf geschreven. Wat ik belangrijk vind in het werkveld is iemand in zijn kracht kunnen zetten. Spreekt jou dit aan? Dan ontmoet ik je graag bij ons in het werkatelier!