financiering

Om aan de slag te gaan in ons werkatelier is een beschikking nodig. Het gaat daarbij om een beschikking Dagbesteding Begeleiding Groep, in zorg in natura ( WLZ / WMO ) of PGB. Vervoer wordt verzorgd vanuit ons werkatelier. Hierin werken wij samen met taxibedrijf De Groen uit Roosendaal. Het vervoer regelen wij indien je naast de beschikking Dagbesteding Begeleiding Groep ook een indicatie vervoer hebt.

Wij kunnen, wanneer dit gewenst is, hulp bieden bij de aanvraag van een beschikking.

  • Wij hebben een samenwerkingsverband met Stichting Inzet voor Zorg. Heb je een WMO-indicatie Dagbesteding Begeleiding groep? Dan loopt je aanmelding via Stichting Inzet voor Zorg. Zij zorgen dat de aanmelding juist bij ons binnenkomt, zodat we samen in gesprek kunnen gaan. Stichting Inzet voor Zorg werkt nauw samen met diverse (kleine) zorgaanbieders zoals Stichting Werkatelier Simpel & Puur en ZZP’ers. Zij zien toe op de levering van kwalitatief goede zorg. Stichting Inzet voor Zorg is hoofdaannemer voor WMO en Jeugdzorg in West-Brabant, Breda en Hart van Brabant. Telefoon: 0164 855612.
  • Wij hebben een samenwerkingsverband met SDW uit Roosendaal. Deelnemers die bij SDW wonen, ambulante begeleiding hebben of dagbesteding hebben kunnen via SDW ook bij ons dagbesteding volgen. Heb je een WLZ-indicatie, maar ben je nog niet bekend bij SDW? Ook dan is het mogelijk om je aan te melden bij ons Werkatelier. Ook dan loopt de aanvraag via het startpunt van SDW 088-2593010.
  • Heb je een beschikking Dagbesteding Begeleiding Groep PGB? Ook dan kun je in ons werkatelier aan de slag. De aanvraag loopt dan rechtstreeks via ons werkatelier. Telefoon: 0634836628.