werkatelier

Binnen het bedrijf Simpel en Puur zit het werkatelier, een dagbestedingsplek in samenwerking met zorgaanbieder SDW. De cliënten ondersteunen bij alle werkzaamheden binnen Simpel & Puur. Zo ook bij de workshops. Zij worden volledig meegenomen in elke stap die we binnen Simpel en Puur zetten.

Dit betekent dat de medewerkers van het werkatelier (mee)werken aan opdrachten op maat en producten die we in onze online shop verkopen. Daarnaast worden de medewerkers van het werkatelier ook meegenomen in het organiseren, voorbereiden en ondersteunen van workshops.

"

maak kennis met
onze medewerkers van het werkatelier

maak kennis met onze medewerkers van het werkatelier

Kim

 Kim is bijna onderdeel van het meubilair! DHL pakketjes, tweedehands kleding, opdrachten op maat maken: ze doet het allemaal!

tharsha

Tharsha vind je eigenlijk overal waar dingen mooi gemaakt kunnen worden: schilderen, ordenen, pakketten op maat maken en nog veel meer!

Ilse

Ilse is een kei in het werken met de plotter en zorgt voor alle gave bestickering op onze producten. Ook buiten gaat ze graag aan de slag!

Wesley

Wesley is de man binnen het werk atelier: slopen, buiten bezig zijn en klussen. Niks is hem te gek!

Anja

Grote kans dat je Anja met een kwast in haar hand tegen komt, want schilderen doet ze het liefst én goed ook! Werk atelier klaar… Schilderen maar!

Karin

 Karin ondersteunt het werk atelier als vrijwilliger. Samen iets met veel enthousiasme aanpakken is haar doel! 

Terug naar het begin…

Terug naar het begin…

TERUG NAAR HET BEGIN... BIJKLETSEN OVER SIMPEL EN PUUR Simpel en Puur wenst iedereen allereerst een heel fijn, gezellig en gezond 2021 toe! Soms is...

Lees meer
Leuk nieuws!

Leuk nieuws!

LEUK NIEUWS! Even geen nieuwe DIY blog, maar een blog over een leuk nieuwtje over Simpel & Puur. Volgende week volgt er zeker weer...

Lees meer