werkatelier

Binnen het bedrijf Simpel en Puur zit het werkatelier, een dagbestedingsplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Cliënten zijn medewerkers. Zij ondersteunen bij alle werkzaamheden binnen Simpel & Puur, zodat er echt een beleving ontstaat van werken binnen een echt bedrijf en hetgeen er aan werk verzet wordt ook daadwerkelijk een aanvulling is. Zo ook bij de workshops. De medewerkers van het werkatelier worden volledig meegenomen in elke stap die we binnen Simpel en Puur zetten. Simpel & Puur is van ons allemaal. Ieder zijn/haar kwaliteiten worden ingezet om van Simpel & Puur een mooi bedrijf te maken. 

Dit betekent dat de medewerkers van het werkatelier (mee)werken aan opdrachten op maat en producten die we in onze online shop verkopen. Daarnaast worden de medewerkers van het werkatelier ook meegenomen in het organiseren, voorbereiden en ondersteunen van workshops, ondersteunen zij bij vergadering en feestje, hebben we een DHL service punt, wordt er gewerkt in de moestuin en bloementuin en hebben we een hele toffe ijscaravan die geopend is van begin april tot eind september. Alles doen wij samen. 

"

maak kennis met
onze medewerkers van het werkatelier

maak kennis met onze medewerkers van het werkatelier

Kim

 DHL pakketjes en ondersteunen bij alles wat met workshops te maken heeft zijn Kim haar vaste taken. Opdrachten op maat maken: ze doet het allemaal!

tharsha

Tharsha vind je eigenlijk overal waar dingen mooi gemaakt kunnen worden: schilderen, ordenen, pakketten op maat maken en nog veel meer!

lorenzo

Onze tuintopper! Met zijn koptelefoon op zie je hem buiten bij ons rond lopen.

 Ilse

Ilse is een kei in het werken met de plotter en heeft administratieve taken. Ilse is van april tot oktober te vinden in de onze ijscaravan.

Jacqueline

Jacqueline is graag bezig met klein maar fijne opdrachten, het precieze werk. En dat doet ze super!

Myrthe

Myrthe is het zonnetje in huis! Altijd gezellig en een kei in het maken van klei labels & zeepjes voor de bedankjes. Kwast uitspoel expert én bezig met een leuk nieuw project.

Anja

Grote kans dat je Anja met een kwast in haar hand tegen komt, want schilderen doet ze het liefst én goed ook! Werk atelier klaar… Schilderen maar!

HENK

Henk komt uit een plattelandsgezin waar hij alle kneepjes van het buitenleven heeft geleerd. Hij onderhoud met veel plezier onze pluk- en moestuin.