werkatelier

In 2017 is het bedrijf Simpel & Puur opgericht om creatieve workshops te geven. Sinds oktober 2020 zijn we het werkatelier als arbeidsmatige dagbestedings- en werkervaringsplek gestart. Binnen deze combinatie komen onze grote liefde en passie voor creativiteit en het werken met mensen samen.

We creëren een plek waar iedereen zijn of haar kwaliteiten kan inzetten binnen een echte onderneming. Een bedrijf waar géén etiket wordt opgeplakt en waar iedereen medewerker en collega is. Ieders kwaliteiten worden ingezet om Simpel & Puur een mooi bedrijf te laten zijn. Simpel & Puur is van ons allemaal!

De medewerkers van het werkatelier hebben uiteenlopende hulpvragen op het gebied van ontwikkeling, stabilisatie en ondersteuning. Simpel & Puur heeft plek voor mensen met verschillende achtergronden en problemen. Wij richten ons op jeugd en volwassenen met:

  • een licht verstandelijke beperking
  • niet aangeboren hersenletsel
  • een psychische of psychiatrische hulpvraag
  • autisme

Binnen ons werkatelier bieden we ook ambulante begeleiding aan. Dit is voor cliënten binnen ons werkatelier die naast dagbesteding ook een ambulante hulpvraag hebben.

In onze brochure (zie hieronder) en op deze website lees je meer over ons werkatelier, hoe wij werken, over de aanmelding van cliënten en de financiering van een werkplek.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Onze contactgegevens vind je op de laatste bladzijde.

bekijk onze (online) brochure

Neem gerust een kijkje in de brochure van het Simpel & Puur Werkatelier!