werkatelier

Binnen het bedrijf Simpel en Puur zit het werkatelier, een dagbestedingsplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Cliënten zijn medewerkers. Zij ondersteunen bij alle werkzaamheden binnen Simpel & Puur, zodat er echt een beleving ontstaat van werken binnen een echt bedrijf en hetgeen er aan werk verzet wordt ook daadwerkelijk een aanvulling is. Zo ook bij de workshops. De medewerkers van het werkatelier worden volledig meegenomen in elke stap die we binnen Simpel en Puur zetten. Simpel & Puur is van ons allemaal. Ieder zijn/haar kwaliteiten worden ingezet om van Simpel & Puur een mooi bedrijf te maken. 

Dit betekent dat de medewerkers van het werkatelier (mee)werken aan opdrachten op maat en producten die we in onze online shop verkopen. Daarnaast worden de medewerkers van het werkatelier ook meegenomen in het organiseren, voorbereiden en ondersteunen van workshops, ondersteunen zij bij vergadering en feestje, hebben we een DHL service punt, wordt er gewerkt in de moestuin en bloementuin en hebben we een hele toffe ijscaravan die geopend is van begin april tot eind september. Alles doen wij samen. 

bekijk onze (online) brochure

Neem gerust een kijkje in de brochure van het Simpel & Puur Werkatelier!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.