verhuur ruimte

Wij delen onze prachtig atelier natuurlijk graag! Zo stellen wij ons atelier ook beschikbaar voor verhuur. Dit kan als vergaderruimte, maar ook wanneer je een workshop of thema-dag wilt geven maar hier zelf de ruimte niet voor hebt.

Het Simpel en Puur atelier ligt in een landelijke, groene en inspirerende omgeving; met binnen het atelier een warme gezellige uitstraling met open haard.

Wij beschikken over een ruimtelijke en open vergaderruimte voor maximaal 30 personen. We bieden de mogelijkheid om naast het gebruik maken van de gehele ruimte, ook interactief aan de slag te gaan door op te splitsen in groepen verspreid over verschillende tafels. Bij Simpel en Puur vind je een beamer en scherm voor presentaties en een flip-over en stiften.

"

prijzen verhuur ruimte

Huur atelier per dagdeel € 100,00
Dagdeel: 09:00 – 12:30 uur of 13:00 – 17:00 uur

Huur atelier per dag € 175,00
Dag: 09:00 – 17:00 uur

Prijs extra dag € 150,00

Onbeperkt water, koffie en thee € 5,95 per persoon per dagdeel

Bereikbaarheid

Simpel en Puur is uitstekend bereikbaar met de auto en het OV. Op ons eigen terrein is parkeergelegenheid voor ongeveer 10 auto’s. Wanneer ons eigen parkeerterrein vol is, is er de mogelijkheid om naast de weg te parkeren. Vanaf Roosendaal Centraal Station sta je binnen 15 á 20 minuten met bus 104 vlak voor Simpel en Puur.

extra mogelijkheden

Maak je dag compleet met onze aanvullende arrangementen. Bijvoorbeeld met een lunch, high-tea, borrelplank of met een externe activiteit. 

"

bekijk onze (online) brochure

Neem gerust een kijkje in onze brochure en lees meer over o.a. onze workshops, aanvullende arrangementen en maatwerk mogelijkheden.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.