TERUG NAAR HET BEGIN…

BIJKLETSEN OVER SIMPEL EN PUUR

Simpel en Puur wenst iedereen allereerst een heel fijn, gezellig en gezond 2021 toe!

Soms is het leuk om net even iets meer bij te kunnen kletsen dan tijdens een werkdag in de winkel, of een kort social media bericht toelaat! Daarom lijkt het ons onwijs leuk om jullie zo nu en dan bij te praten met een blog op de Simpel en Puur website met wat ons bezig houdt op dat moment: nieuwtjes, interviews met Kristel of de medewerkers, DIY inspiratie en nog veel meer. Als jullie een idee hebben over wat jullie graag eens in een blog zouden zien, horen we dat natuurlijk ook graag!

De titel van de blog zegt het al. Simpel en Puur gaat terug naar het begin. Wat dat betekent?

DOEN WAAR WE HET MEEST BLIJ VAN WORDEN

Simpel en Puur is vanaf 2015 in Heerle begonnen met enkel creatieve workshops, met daarnaast een kleine webshop met voornamelijk eigen gemaakte producten die uit eigen ideeën zijn ontstaan.

In 2015 is Kristel destijds in hun huis in Heerle voor zichzelf druk aan de slag gegaan met DIY projecten. Hier kwam veel vraag naar van anderen hoe zij bepaalde DIY projecten ook konden maken. Kristel is toen met een groepje vriendinnen begonnen uitleg te geven over bepaalde DIY projecten, en heeft de workshops zo beetje bij beetje uitgebreid. De schuur is destijds verbouwd en Kristel besloot haar baan in de zorg op te zeggen om voor de volle 100% de focus op Simpel en Puur te leggen! Het doel was en is het geven van moderne workshops die aansluiten bij de trends van dit moment. Het overbrengen van creativiteit en zelf simpel iets heel leuks voor in huis maken is hetgeen waar wij anderen mee willen inspireren!

Na de gedeeltelijke verhuizing in 2017 naar Hoogerheide zijn we het DIY een beetje uit het oog verloren. We werkte nog wel aan opdrachten en DIY producten, maar de winkel en het geven van workshops stond voorop. Het creatieve en inspirerende stuk ging hierdoor aan ons voorbij, en uiteindelijk is dat creatieve stuk juist waar we het meest blij van worden!

Met de verhuizing naar Kristels nieuwe huis hebben we de bijbehorende schuur helemaal omgebouwd tot een geweldig (werk)atelier. Afgelopen oktober 2020 zijn we hier geopend en hebben we (mede door corona) de tijd gehad om onze gedachten op een rijtje te zetten waar we met Simpel en Puur naartoe willen. Uiteindelijk hebben we besloten om op onze nieuwe locatie de focus te leggen op waar we het meest blij van worden:  Het geven van workshops en het maken van heel veel creatieve opdrachten. Ook blijven we in 2021 verder gaan met de Simpel en Puur DIY pakketten die een groot succes zijn!

TERUG NAAR HET BEGIN: WORKSHOPS

Het geven van workshops is hoe Simpel en Puur begonnen is, en waar we nu voor 200% de focus op willen leggen! Oude vertrouwde workshops, maar ook nieuwe workshops ontwikkelen, workshops speciaal gericht op bepaalde feestdagen of seizoenen. En dit alles als complete beleving door de mogelijkheid van verschillende arrangementen aan te bieden. Wat is er nou leuker om je workshop te combineren met een heerlijke lunch, zalige High Tea, gezellige borrel plank, tapas, sport/spel activiteit of misschien zelfs wel een nachtje weg bij een B&B?!

We kijken er heel erg naar uit om in 2021 te knallen met workshops voor vriendinnen dagen, vrijgezellen feesten, babyshowers, bedrijfsuitjes, verjaardagen, moeder-kind momentjes of een ander feestelijk moment! We willen met Simpel en Puur dus ook echt meer en meer gaan kijken naar het ontvangen van grotere groepen.

DAGBESTEDING, WEBSHOP & VERHUUR LOCATIE

Naast de workshops is Simpel en Puur op de nieuwe locatie ook een dagbesteding in samenwerking met SDW. Hier worden door de medewerkers met heel veel plezier verschillende op maat gemaakte projecten en opdrachten op maat gemaakt. Als dagbesteding hebben we ook de mogelijkheid om voor andere bedrijven ondersteunende taken op maat te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dozen vouwen, inpak werkzaamheden, bepaalde producten maken of een ander soort samenwerking.

Ook al ligt de focus op workshops en DIY, schroom niet om gewoon eens binnen te komen in het atelier! Jullie kunnen altijd nog terecht voor een leuk kaartje, een klein cadeautje of eigen gemaakte producten; alleen zullen we geen officiële winkel meer zijn. Onze webshop op www.simpelenpuur.nl blijft geopend en hier zul je vanaf 2021 voornamelijk eigen gemaakte producten vinden!

We zullen het Simpel en Puur atelier ook beschikbaar gaan stellen beschikbaar stellen voor verhuur. Zoek je bijvoorbeeld een vergaderlocatie? Of wil je zelf een workshop of voorlichting geven maar heb je geen ruimte? Dan is er de mogelijkheid om in overleg het Simpel en Puur atelier te huren! Ook hier kunnen we verschillende op maat gemaakte arrangementen voor aanbieden.

TOT SNEL!

Wij gaan de komende tijd hard aan de slag om onze ideeën concreet in het atelier uit te werken, en hopen jullie snel een keertje te mogen verwelkomen in ons atelier! Onze workshops en DIY pakketten zijn te reserveren via www.simpelenpuur.nl en meer info is te verkrijgen op info@simpelenpuur.nl.

 

Liefs,
Team Simpel en Puur