inschrijfformulier
workshops

Lijkt het je/jullie leuk om een workshop te volgen? Kijk in de agenda op deze pagina welke datum er mogelijk is en schrijf je in doormiddel van het inschrijfformulier.

Staat er geen geschikte datum in onze agenda? Of heb je vragen over een workshop? Stuur een mailtje naar info@simpelenpuur.nl.

"

inschrijfformulier

Aanvullende arrangementen

agenda | kalender

Zin in een creatieve workshop. Op onderstaande data hebben wij een workshops ingepland.  Samen met bijv. je vriendin een creatieve workshop volgen, maar willen jullie beide iets anders maken. Geen probleem. Wij plannen geen vaste workshop in, zodat ieder zelf een keuze kan maken. Zo maak je precies wat bij jou past. Zit er geen geschikte datum voor je tussen of wil je al verder plannen? Laat dit via het inschrijfformulier aan ons weten en we kijken samen verder. Bellen en mailen mag natuurlijk ook ( info@simpelenpuur.nl ) ook! Wij verzorgen workshops op iedere doordeweekse avond en op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag & zondag ook overdag. 

 

WORKSHOP DATA:

 

 

INSCHRIJVEN!!!

 

locatie

Alle workshops vinden plaats in ons werkatelier Plantagebaan 101, Wouwse Plantage.

Workshop annuleren? Dit graag telefonisch of via de mail 3 dagen voor aanvang van de workshop doorgeven. Mocht je de workshop korter dan 3 dagen voor aanvang annuleren, zijn wij genoodzaakt 35% van het totaalbedrag in rekening te brengen.

Deelnemen aan een workshop bij Simpel & Puur is geheel op eigen risico.