De winkel van Simpel & Puur

Sinds 1-10-2016 heeft Simpel & Puur ook een eigen winkeltje. Alle producten uit de webshop kun je hier komen bewonderen. Proef de sfeer van de webshop in onze gezellige winkel aan huis. Herelsestraat 52 te Heerle (NB tussen Roosendaal en Bergen op Zoom). Dit is tevens de locatie waar de creatieve workshops gegeven worden. Het atelier en de winkel hebben we samengevoegd in één gezellige, warme, sfeervolle ruimte.


Openingstijden:

–      woensdag  09:30-12:30 uur
–      vrijdag  09:30 – 17:00 uur
–      zaterdag  09:30-12:30 uur

Gewijzigde openingstijden op onderstaande data:


Online winkel
(webwinkel)

Simpel en Puur gaat op vakantie, dit betekend dat er geen bestellingen in de periode van 19 juli t/m 9 augustus worden verwerkt en verzonden. Het is wel mogelijk om in deze periode bestellingen te plaatsen, deze worden vanaf 10 augustus door ons op volgorde van binnenkomst verwerkt en verzonden. Bestellingen geplaatst voor 19 juli worden nog voor de vakantieperiode verwerkt en verzonden door ons.


Winkel (Atelier)

Onze winkel is gesloten van 19 juli tot 29 augustus. Woensdag 30 augustus is onze winkel weer geopend op onze vaste openingstijden (zie bovenstaande openingstijden). De winkel is gesloten wanneer er workshops worden gegeven.

Naast de al geplande workshops worden er vanaf 21 augustus weer nieuwe workshops ingepland.