Tuin workshop

Lekker weer, het zonnetje schijnt, tijd om naar buiten te gaan en de boel daar is heerlijk op te frissen! Hoe leuk is het dan om een eigen creatie te maken voor in je tuin of balkon. Wij hebben hier een workshop op bedacht, zodat we je een handje kunnen helpen en je zelf niet iets hoeft te bedenken. Bedenk zelf de kleuren en de tekst, zodat het resultaat helemaal past bij jou stijl en tuin/balkon.

Bij deze tuin workshop ga je aan de slag met drie planken van 70 cm x 20 cm. Je bepaald zelf de kleur van de planken en de potjes die je er later op bevestigd. Ook de keuze van de tekst die je er graag op wilt zetten is helemaal aan jezelf.

TIP: Bedenk voorafgaande aan de workshop al een tekst, zodat je daar tijdens de workshop niet al te lang over hoeft na te denken 😉 

Zijn de planken en potjes geschilderd, is de tekst gekozen en op de plank gezet? Tijd om het touw te aan de achterkant van de planken te bevestigen, zodat de planken aan elkaar komen te hangen. Je bepaald zelf de ruimte tussen de planken. De planken liever dicht tegen elkaar aan? Prima! Je bent vrij te kiezen hoe jij het eindresultaat wil hebben. Pas  als het touw aan de planken vast zit kun je de potjes bevestigen en TADAAAA…..Je eigen tuin creatie is klaar. Hop hop, naar huis om het een mooi plekje te geven.

De workshop is excl. plantjes

(bekijk meer foto’s van de workshop onderaan deze pagina)

Kosten

€ 39,95 inclusief koffie / thee & iets lekkers.
De kosten voor de workshop mag je na de workshop contact of per pin in ons atelier betalen.

Duur

Deze workshop duurt +/- 2,5 uur.