Workshop servies beschilderen

Helemaal hip & van deze tijd. Servies beschilderen met leuke teksten en/of afbeeldingen. Haal de leukste teksten en afbeeldingen van internet of verzin ze zelf en zet deze over op je servies. Bordjes zijn helemaal hip om in je interieur op te hangen en het servies kun je na het pimpen ook gewoon gebruiken. Door het na het beschilderen af te bakken zorg je ervoor dat het servies goed te gebruiken is. Hoe leuk is dat!

Voordat je begint met beschilderen bedenk je zelf je tekst en/of afbeelding. In ons atelier kun je hiervoor genoeg inspiratie op doen. Maar ook op Pinterest of Instagram kun je wel ideeën vinden. De teksten en\of afbeeldingen worden voor je uitgeprint en deze zetten door middel van een speciale techniek op het servies. Liever zelf schilderen? Ook dat is geen probleem. Je hebt zo je unieke servies waar je bij je visite zeker de show mee zal stelen! Je bent dus niet verplicht de afbeeldingen en\of teksten die we op voorraad hebben te gebruiken. Je bent vrij te bepalen wat jij op je servies gaat schilderen.

Tijdens de workshop bepaal je zelf wat je gaat schilderen (3 stuks)  Een mok, bord, soepkom, schaaltjes enz. Heb je bijvoorbeeld een mok geschilderd en heb je nog tijd over? Dan ga je lekker verder. Pak bijvoorbeeld een bord, zodat je tijdens het ontbijt van je eigen setje kan genieten. Liever bordjes schilderen om op te hangen? Dan kies je meerdere formaten waar je mee aan de slag gaat. De keuze is aan jou!

Kosten

€ 29,95 incl. koffie / thee & iets lekkers.

Duur

De workshop servies beschilderen duurt +/- 2,5 tot 3 uur.